TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

5 participanți

Reclamatii Liga 1

CoMy
    CoMy
    Membru
    Membru

Reclamatii Liga 1 Empty Reclamatii Liga 1

Mesaj Scris de CoMy Mar 27 Aug - 7:55:06

Daca un player incalca regulamentul, aici este locul unde ii poti face o reclamatie !
    Pentru ca reclamatia sa fie luata in considerare,ea trebuie sa contina dovezi ( printscreen / video )
    LeMMoN
    LeMMoN
    Legenda
    Legenda

Reclamatii Liga 1 Empty Re: Reclamatii Liga 1

Mesaj Scris de LeMMoN Lun 2 Sept - 16:31:32

Spayolu.dany69 - Corinthians

daca o sa se mai stranga inca 2 reclamatii legate de jocul tau faci o pauza prietenas , m-ai rupt in banda ..chiar n-am avut chef sa fac printuri , tot meciu asa ai jucat !

Reclamatii Liga 1 FIFA08_2013_09_02_16_38_39_64 Reclamatii Liga 1 FIFA08_2013_09_02_16_43_59_34 Reclamatii Liga 1 FIFA08_2013_09_02_16_49_30_60 Reclamatii Liga 1 FIFA08_2013_09_02_16_49_57_81
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Lun 2 Sept - 20:05:30

luciano se da mare vedeta si injura fara sa fac nick

sa te mai vad si sigur zbori !
    adi
    adi
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de adi Lun 9 Sept - 13:44:46

solicit 3-0 in retur cu sion am jucat cu el turu l-am batut 4-1 si acum refuze sa joace zice ca vrea sa dau eu host si i-am zis ca dau host nu e problema dar merge doar cu programul gameranger si nu vrea
    SNAKY
    SNAKY
    Administrator
    Administrator

Mesaj Scris de SNAKY Lun 9 Sept - 14:32:32

adi a scris:solicit 3-0 in retur cu sion am jucat cu el turu l-am batut 4-1 si acum refuze sa joace zice ca vrea sa dau eu host si i-am zis ca dau host nu e problema dar merge doar cu programul gameranger si nu vrea
    Joaca pe Hamaci daca nu primeste el 3-0 bft
    adi
    adi
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de adi Lun 9 Sept - 17:17:50

SNAKY a scris:
    adi a scris:solicit 3-0 in retur cu sion am jucat cu el turu l-am batut 4-1 si acum refuze sa joace zice ca vrea sa dau eu host si i-am zis ca dau host nu e problema dar merge doar cu programul gameranger si nu vrea

nu inteleg aceasta regula daca nu poti da host pe hamachi si merge pe gameranger pierzi 3-0 ca adversaru ii e lene sa bage un program si pana la urma un player adevarat de campionate isi baga si gameranger sa fie sigur ca poate juca cu toata lumea nu sa primeasca pomana 3-0 r.i.p 
    Anonymous
    Vizitato
    Vizitator

Mesaj Scris de Vizitato Lun 9 Sept - 17:19:54

adi a scris:
    SNAKY a scris:
    nu inteleg aceasta regula daca nu poti da host pe hamachi si merge pe gameranger pierzi 3-0 ca adversaru ii e lene sa bage un program si pana la urma un player adevarat de campionate isi baga si gameranger sa fie sigur ca poate juca cu toata lumea nu sa primeasca pomana 3-0 r.i.p 
    Ba. Iara va apuca pe toti ? Jucati pe ip-ul pe care ati jucat turul ! Daca nu Hamachi sau GameRanger ! Da jucati odata !
    adi
    adi
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de adi Lun 9 Sept - 18:57:05

Al Pacino;x a scris:
    adi a scris:
    SNAKY a scris:
    Ba. Iara va apuca pe toti ? Jucati pe ip-ul pe care ati jucat turul ! Daca nu Hamachi sau GameRanger ! Da jucati odata !

pai daca nu vrea ala cu sion eu vreau sa joc nu 3-0 aiurea dar omu nu vrea prima data a zis ca sa jucam ambele pe ip lui cand i-am zis ca nu merge sa dau host si pe urma cand a vazut ca i-am dat 4-1 sa gandit el sa scoata un 3-0 aiurea dar chestia e ca eu vreau sa dau host dar daca merge decat pe gameranger ce sa fac
    SNAKY
    SNAKY
    Administrator
    Administrator

Mesaj Scris de SNAKY Lun 9 Sept - 20:34:26

daca nu jucati pe ip cu care ati jucat in TUR nu primeste nici unu puctele PUCT off topic 
    adi
    adi
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de adi Mar 10 Sept - 13:44:22

cel cu sion tot refuza sa joace chiar daca moderatori au spus ceva el o tine pe a lui ca o sa i se dea 3-0 asteapta in continuare pomana uitati si conversatia mai jos sa vedeti ce om este sad

http://postimg.org/image/yeas8q2e5/

http://postimg.org/image/9zatw6ult/
    SNAKY
    SNAKY
    Administrator
    Administrator

Mesaj Scris de SNAKY Mar 10 Sept - 13:57:06

adi a scris:cel cu sion tot refuza sa joace chiar daca moderatori au spus ceva el o tine pe a lui ca o sa i se dea 3-0 asteapta in continuare pomana uitati si conversatia mai jos sa vedeti ce om este sad

http://postimg.org/image/yeas8q2e5/

http://postimg.org/image/9zatw6ult/
    Lazio - Sion [nejucat]
    Ps: nu primeste nici unu puctele, fara comentari ca ne suparam bft
    adi
    adi
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de adi Mier 11 Sept - 12:10:59

am incercat sa joc cu napoli si m-a refuzat de fiecare data aveti printurile jos cu conversatiile:

http://postimg.org/image/toegofxlp/

http://postimg.org/image/l71l48o37/

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Sam 23 Noi - 10:21:37