Ultima editare efectuata de catre AlexVip™ in Joi 4 Iul - 8:59:39, editata de 1 ori
5 participanți
Sferturi [Europa League]
EjaY™- Administrator Fifa
- Mesaj n°1
Sferturi [Europa League]
Ultima editare efectuata de catre AlexVip™ in Joi 4 Iul - 8:59:39, editata de 1 ori
beby69- Winner
- Mesaj n°2
Re: Sferturi [Europa League]
iau si eu o echipa daca unul dintre semifinalsti nu mai participa !
AdIcTu- Moderator
- Mesaj n°3
Alexvip ala cu real madrid nu ma cautat sa jucam niciodata pe mes nimica nu raspunde si nu ai putut sa pui 3-0? Eu am fost plecat la servici nu am avut timp sa postez!! La tine ai pus 3-0 ptr tine in liga 1 aici la mine crezi ca eu nu imi joc meciurile sau ce? Daca omu nu intra ce sa ii fac nu ma cauta stau dupa el!! Nu mai joc nare rost pai stau dupa unu care nu dau de el si din cauza lui nu ma calific eu ca nu intra ala sa joace meciul!! Te rog modifica acolo clasamentul si pune 3-0!!
- Mesaj n°4
AdIcTu a scris:Alexvip ala cu real madrid nu ma cautat sa jucam niciodata pe mes nimica nu raspunde si nu ai putut sa pui 3-0? Eu am fost plecat la servici nu am avut timp sa postez!! La tine ai pus 3-0 ptr tine in liga 1 aici la mine crezi ca eu nu imi joc meciurile sau ce? Daca omu nu intra ce sa ii fac nu ma cauta stau dupa el!! Nu mai joc nare rost pai stau dupa unu care nu dau de el si din cauza lui nu ma calific eu ca nu intra ala sa joace meciul!! Te rog modifica acolo clasamentul si pune 3-0!!
Hai sa`ti spun ceva , termenul era pt. duminica daca te uiti bine , eu cand am postat am postat Dovezi !!, daca iti postam doar asa , 3-0 // 3-0 , nu se lu`a in considerare deoarece nu exista dovezi (nu le aveam) + ca termenul s`a prelungit pana ieri la ora 17:00 (eu am inchis topicele la 18:00), deci Duminica aseara aveai timp linistit sa postezi , stiiind ca e termenul final ! . Intrebarea este de ce nu ai postat ?!
Termenul Final a fost postat ieri , deci n`aveai de unde stii ca azi este termenul final.
In concluzie tr sa postezi Duminica stiind ca e STOP !
- Mesaj n°5
Daca meciul 2 nu se va disputa, pana la termenul final (am eu o presimtire) atunci vei putea alege una din cele 2 echipe si sa joci in finala , avand in vedere ca cele 2 echipe au facut 0p in liga nu putem zice ca de pe mana lor profiti tu.beby69 a scris:iau si eu o echipa daca unul dintre semifinalsti nu mai participa !
- Mesaj n°6
Termen Final : Astazi [02.07.2013] - H: 23:00
AdIcTu- Moderator
- Mesaj n°7
Anubys te astept sa jucam meciul astazi dupa ora 22 cand vin de la munca!! Sper sa intri sa joci dupa cum vad in grupe nu ai jucat meciurile!!
ZoranAndrei- Membru
- Mesaj n°8
florindak1ng nu vrea sa joace meciul.
Poza: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/10xawyh.jpg
Poza: https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/10xawyh.jpg
Gokuu- Administrator
- Mesaj n°9
3-0 3-0 pentru tine. am probleme cu pcAdIcTu a scris:Anubys te astept sa jucam meciul astazi dupa ora 22 cand vin de la munca!! Sper sa intri sa joci dupa cum vad in grupe nu ai jucat meciurile!!