costin_fifa11 - Uruguay
marjandarm11 - Portugalia
razvan_shman - Brazilia
Termen : 5 iulie , ora 20:00
razvanel2 a scris:Brazilia-Uruguay
3-1
retur cand o vrea !
Lau a scris:Olanda - Uruguay 4-2 Hatt-trick Van Persie
Uruguay - Olanda 4-0 cand nu intra nu vrea
razvanel2 a scris:Brazilia-Olanda
4-0
retur cand o vrea
bulan maximmmrazvanel2 a scris:razvanel2 a scris:Brazilia-Olanda
4-0
retur cand o vrea
retur
Brazilia-Olanda
2-0
marjandarm a scris:portugalia-uruguay
3-1
4-3
nu imi pierd casa ma dar tu iti pierzi demnitatea ma hazmand. da-te cu lumea razvanel ca ai sa imbatranesti injurandu-te lumea pe forumuri ca te crezi bun. mai stiu vreo duzina de-al de tine luati-va si facetiva forum si jucati acolo.......................................asta e sfatul meu. o seara buna si mult succes celor ce dau bac-ul.
Ynocentu a scris:Este Joao Pereira, nu știu de ce îi apare așa.
Se vede clar jucătorul, sunt printurile puse de "punctuletzz".
Nu are de ce să piardă meciurile care sunt caștigate și jucate în teren.
Mai ales că nu s-au vazut diferențe de calități, cum că acel jucător ar fi mai înalt/gras, strenght editat sau sprint/acc editate.
Nu are de ce să piardă meciurile.
Ynocentu a scris:Este Joao Pereira, nu știu de ce îi apare așa.
Mai ales că nu s-au vazut diferențe de calități, cum că acel jucător ar fi mai înalt/gras, strenght editat sau sprint/acc editate.
marjandarm a scris:intelegeti ca e acelasi jucato dar nu ii apre numele deoarece e fis actualizat. dau oricui fis sa verifice chiar acum. si tu mai pufanule taci in mazga mea de distrus al societatii fatat cu fifa in glanda...
Punctuletz88 a scris:Ynocentu a scris:Este Joao Pereira, nu știu de ce îi apare așa.
iar tu vedeti de ale tale numai comenta in plus aici tu vedeti de ale tale acolo
Ynocentu a scris:Punctuletz88 a scris:Ynocentu a scris:Este Joao Pereira, nu știu de ce îi apare așa.
iar tu vedeti de ale tale numai comenta in plus aici tu vedeti de ale tale acolo
Aquatico mi-a cerut părerea.
Sunteți jucători slabi care de abia așteaptă o mură-n gură 3-0 3-0.
Jucați în teren, dacă sunteți buni caștigați, dacă nu poate la anul.
Tipic ție, ești foarte slab și cauți masa verde, cand ai văzut acolo "CREATED PLAYER" te-ai bucurat repede ca ai caștigat 3-0 3-0, mincinos.
Lasă că iau eu PORTUGALIA să fac nițică instrucție.