TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

5 participanți

Reclamatii

.balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Reclamatii Empty Reclamatii

Mesaj Scris de .balamuc' Mier 17 Iul - 14:40:48

Daca un player incalca regulamentul, aici este locul unde ii poti face o reclamatie !
    Pentru ca reclamatia sa fie luata in considerare,ea trebuie sa contina dovezi ( printscreen / video )
    palysan07
    palysan07
    Membru
    Membru

Reclamatii Empty Re: Reclamatii

Mesaj Scris de palysan07 Lun 22 Iul - 23:07:54

stockport - gais 2-2 ...1-0...

http://postimg.org/image/qmrom2uvh/
    http://postimg.org/image/s9ni0shzn/

in jocul tur am dat corner scurt am evitat jucatorul adversarului si am centrat de undeva dinspre coltul lui 16 din pura intamplare mingea sa dus pe 6 m de unde am dat gol....advrseraul...reclama faptul ca am dat corner scurt si apoi in 6m regula interzisa,,,eu consider ca nu a fost asa...astept un admin sa ia decizia ...nu ma deranzara sa puneti victoria lui,,,daca am incalcat o regula din gresala mi se pare normal sa nu primesc victoria eu consider ca nu a fost asa.....astept decizia si modificarea sau aprobarea scorului......de 2-2...sau 2-1 pt adversar,,,,,thank you
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Lun 22 Iul - 23:19:29

sa puna GAIS print cu faza sau video !
    palysan07
    palysan07
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de palysan07 Lun 22 Iul - 23:23:08

D A N I E L a scris:sa puna GAIS print cu faza sau video !

din pacate nu are print....
    judecati dupa ce v-am zis ..el poate sa confirme cele zise de mine..omul nu a cerut expres sa ii fie data victoria de altfel un super baiat..a fost alegerea mea sa fac aceasta precizare din respect pt joc ,,forum si mai ales modul in care a purtat discutia adv.meu
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Lun 22 Iul - 23:34:42

9. Este interzisa executare cornerului scurt urmat de o centrare in careul de 6 m.
    Golul marcat dintr-o astfel de faza se va anula.La 3 incercari de a marca dintr-o astfel de faza meciul va fi decis la masa verde.

2-1 pt gais

conform regulamentului !

felicitari pentru fair play-ul acordat !
    palysan07
    palysan07
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de palysan07 Lun 22 Iul - 23:57:37

D A N I E L a scris:9. Este interzisa executare cornerului scurt urmat de o centrare in careul de 6 m.
    Golul marcat dintr-o astfel de faza se va anula.La 3 incercari de a marca dintr-o astfel de faza meciul va fi decis la masa verde.

2-1 pt gais

conform regulamentului !

felicitari pentru fair play-ul acordat !

ok,,thank you 
    palysan07
    palysan07
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de palysan07 Mar 23 Iul - 14:34:05

am dreptul sa fac reclamatie ..cum eu am primit..warm cer ca si baiatul mami..ala cum il cheama Skater pentru ca a provocat ...chiar nu se vede ca a cautat sa ma faca sa-l jignesc??sau daca e vip nu are voie....astept decizia apoi...va las...cu bisericutele voastre...
    DOPE
    DOPE
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de DOPE Mar 23 Iul - 14:54:16

palysan07 a scris:am dreptul sa fac reclamatie ..cum eu am primit..warm cer ca si baiatul mami..ala cum il cheama Skater  pentru ca a provocat ...chiar nu se vede ca a cautat sa ma faca sa-l jignesc??sau daca e vip nu are voie....astept decizia apoi...va las...cu bisericutele voastre...

O dovada pentru ce l-ai injurat ?
    palysan07
    palysan07
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de palysan07 Mar 23 Iul - 15:12:27

http://postimg.org/image/6bgbun2r5/

chiar el a postat discutia ...ia vezi de cate ori i-am zis pa..pana sa ma ii dau organul in cavitatea bucala???? putea f usor sa imi zica pa...si el si terminam povestea ..e drept el a dato pe sub inteles..fi mai atent la discutie..si vezi ...si mai ales dece doar eu am in grupa warn pentru iesire din joc ...ia uitete ca au iesit si alti...nu am nici o problema sincer cu asta dar daca vreti sa aveti un camp.ok eu zic ca trebuie acelasi reg,pt toti,,,ar fi pacat ca dupa 29 de editi sa veniti dupa o perioada cu 30 si sa fie praf..parerea mea....va salut si astept decizia finala sa stiu si eu ce decizie iau....legat de time...
    DOPE
    DOPE
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de DOPE Mar 23 Iul - 15:59:44

palysan07 a scris:http://postimg.org/image/6bgbun2r5/  

chiar el a postat discutia ...ia vezi de cate ori i-am zis pa..pana sa ma ii dau organul in cavitatea bucala???? putea f  usor sa imi zica pa...si el si terminam povestea ..e drept el a dato pe sub inteles..fi mai atent la discutie..si vezi ...si mai ales dece doar eu am in grupa warn pentru iesire din joc ...ia uitete ca au iesit si alti...nu am nici o problema sincer cu asta dar daca vreti sa aveti un camp.ok eu zic ca trebuie acelasi reg,pt toti,,,ar fi pacat ca dupa 29 de editi sa veniti dupa o perioada cu 30 si sa fie praf..parerea mea....va salut si astept decizia finala sa stiu si eu ce decizie iau....legat de time...

Baiatul a vorbit frumos cu tine , tu ai inceput sa jignesti

Subiect Inchis !
    ReVoFL
    ReVoFL
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de ReVoFL Joi 25 Iul - 15:45:38

Tare faza cu "scoala " , FAIL !!!rolling
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Sam 27 Iul - 9:23:58

palysan07 a scris:http://postimg.org/image/6bgbun2r5/  

chiar el a postat discutia ...ia vezi de cate ori i-am zis pa..pana sa ma ii dau organul in cavitatea bucala???? putea f  usor sa imi zica pa...si el si terminam povestea ..e drept el a dato pe sub inteles..fi mai atent la discutie..si vezi ...si mai ales dece doar eu am in grupa warn pentru iesire din joc ...ia uitete ca au iesit si alti...nu am nici o problema sincer cu asta dar daca vreti sa aveti un camp.ok eu zic ca trebuie acelasi reg,pt toti,,,ar fi pacat ca dupa 29 de editi sa veniti dupa o perioada cu 30 si sa fie praf..parerea mea....va salut si astept decizia finala sa stiu si eu ce decizie iau....legat de time...
    +1 warn

nu iti depasi limitele happy .

bafta !

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi - 19:16:06