Clasament Liga 3 !
4 participanți
Clasament (Sez 31)
Alecs Mexicanu- V.I.P.
- Mesaj n°2
Re: Clasament (Sez 31)
Pentru a vedea clasamentul dati click pe link:
http://tl08.leaguerepublic.com/l/fg/1_207531419.html
http://tl08.leaguerepublic.com/l/fg/1_207531419.html
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°3
Vedeti ca la Liga 3 e gresit . Eu trebuie sa fiu pe 3 . A uitat sa imi treaca 0-0 cu Chievo , am print . Se oftica ca il intrec in meci direct
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°6
Nu iei tu nici un 3-0 pentru ca nu ai reusit sa strangi puncte . Meciurile se joaca pe teren . Asta e mai mereu online . Stiu bine cum faci tu . Cand nu face unu ce vrei imediat pui 3-0 . NU IEI 3-0
Si in + A fost stop meciuri la 20:00 , avei timp pana atunci sa pui .
FLORINN- Membru
- Mesaj n°7
termina'te ca ma disperi cu fazele astea nu e vina mea ca ala nu raspunde si ma amana..de frica tu ai luat 3-0 cu avelino deci guraAl Pacino;x a scris:Nu iei tu nici un 3-0 pentru ca nu ai reusit sa strangi puncte . Meciurile se joaca pe teren . Asta e mai mereu online . Stiu bine cum faci tu . Cand nu face unu ce vrei imediat pui 3-0 . NU IEI 3-0
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°8
Cu Avelinno a zis ala ca nu joaca ! A zis sa pun eu 3-0 ! Tu i-ai zis tu la ala ! Ala vroia sa joace dupa ce venea !
SI NU SE IA IN CONSIDERARE CA AI POSTAT DUPA ORA 20:00 DECI NU ! MULTUMESTE-TE CU LOCUL 4 .
SI NU SE IA IN CONSIDERARE CA AI POSTAT DUPA ORA 20:00 DECI NU ! MULTUMESTE-TE CU LOCUL 4 .
FLORINN- Membru
- Mesaj n°9
TERMINI ODATA CA ESTI [[INTERZIS]] DEJA DACA N'AM FOST ACASA MAI TACI DUTE DRQ DE TERMINAT ca bat 100 ca tineAl Pacino;x a scris:Cu Avelinno a zis ala ca nu joaca ! A zis sa pun eu 3-0 ! Tu i-ai zis tu la ala ! Ala vroia sa joace dupa ce venea !
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°10
IMI PLACE CUM VORBESTI ! AI FOST ACASA LA 18:00 CA ERAI PE FORUM SI AM VORBIT CU TINE . DECI LASA ABURELILE . ACUMA TE OFTICI CA TE-AM INTRECUT IN CLASAMENT . VAD CE M-AI BATUT . DEAIA TE-AM LUAT IN MECIUL DIRECT .FLORINN a scris:TERMINI ODATA CA ESTI [[[INTERZIS]]] DEJA :)DACA N'AM FOST ACASA MAI TACI DUTE DRQ DE TERMINAT ca bat 100 ca tineAl Pacino;x a scris:Cu Avelinno a zis ala ca nu joaca ! A zis sa pun eu 3-0 ! Tu i-ai zis tu la ala ! Ala vroia sa joace dupa ce venea !
NU TE MAI AGITA CA , CLASAMENTUL ASA RAMANE !
FLORINN- Membru
- Mesaj n°11
eram la 18 am asteptat pana la 20 sa postez am uitat sa plec dar tu esti prea ratat ca sa sti ca nu mai intrecut la mecirurile directe
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°12
GATA CU OFF TOPIC ! + 1 WARN PENTRU INJURII ! NEXT BAN !FLORINN a scris:eram la 18 am asteptat pana la 20 sa postez am uitat sa plec dar tu esti prea ratat ca sa sti ca nu mai intrecut la mecirurile directe
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°13
care mai posteaza dupa mine banned ..... nu warn ...