+12
p0LaR ~
StivG
alexutzu
palysan07
RodAnca
LuYgY
staicu
Alecs Mexicanu
FLORINN
Kriszkez
.balamuc'
DOPE
16 participanți
Chat & Sondaj (Sez 31)
Sondaj
palysan07- Membru
- Mesaj n°10
Re: Chat & Sondaj (Sez 31)
ba eu nu ma votez ca nu da bine cunosc 2 din pacate ff buni just_geo0 si stiinta.craiova
bafta la toti dar nu in meciul cu mine...gerard tati vad k ai fani asta inseamna ca stii bn...daca tot ma ajutasi cu free-urile macar sa ma ajuti si cu puntele )
bafta la toti dar nu in meciul cu mine...gerard tati vad k ai fani asta inseamna ca stii bn...daca tot ma ajutasi cu free-urile macar sa ma ajuti si cu puntele )
Alecs Mexicanu- V.I.P.
- Mesaj n°11
palysan07 a scris:ba eu nu ma votez ca nu da bine cunosc 2 din pacate ff buni just_geo0 si stiinta.craiova
sa stii aia 2 sunt cei mai buni din liga o sa fie foarte greu cu ei ( ) )
alexutzu- Winner
- Mesaj n°12
stiv_gerrard8 / 19 pct - Sc Freiburg
Kriszkez- Membru
- Mesaj n°14
Alecs Mexicanu a scris:palysan07 a scris:ba eu nu ma votez ca nu da bine cunosc 2 din pacate ff buni just_geo0 si stiinta.craiova
sa stii aia 2 sunt cei mai buni din liga o sa fie foarte greu cu ei ( ) )
Foarte glumet esti tu ma
ReVoFL- V.I.P.
- Mesaj n°18
Limba Romana asasinata !palysan07 a scris:ba eu nu ma votez ca nu da bine cunosc 2 din pacate ff buni just_geo0 si stiinta.craiova
StivG- V.I.P.
- Mesaj n°22
desi am cele mai multe voturi...e sez ratat
deaia l-am si votat pe mexicanu ... stiam
deaia l-am si votat pe mexicanu ... stiam