VARSTA :
STAFF-UL ISI REZERVA DREPTUL DE A ALEGE JUCATORII , IN FUNCTIE DE SERIOZITATE !!!
ROMA ... UEL ! BFTbebeionut a scris:spartanu_ionutz
20 ani
Admine ai nevoie de o pereche de ochelari in caz ca nu ai observat e trecut robocop.extreme inainte de baiatul care tocmai a primit Roma eu i-am recomandat sa intre in camp asta si voi ce faceti va bateti joc de el ma ? RoBoCoP e un om foarte serios isi joaca meciurile cu orice echipa mai are bulan din cand in cand FOARTE DES defapt. A preluat echipe slabe si le-a dus in UEL deci le are Daca nu i-ai dat echipa fiindca nu a trecut varsta care o are va spun eu la toti are 23 de aniSNAKY a scris:Echipa: Avellino GRUPA E UEL LIBERA
Avellino GRUPA E UELRoBoCoP a scris:robocop.extreme
Orice echipa
gata baietzel i-am dat echipa sa vedem cat de serios e daca nu e si nu isi joaca meciurile zburati amandoi dupa TIME bftDon Alex a scris:Admine ai nevoie de o pereche de ochelari in caz ca nu ai observat e trecut robocop.extreme inainte de baiatul care tocmai a primit Roma eu i-am recomandat sa intre in camp asta si voi ce faceti va bateti joc de el ma ? RoBoCoP e un om foarte serios isi joaca meciurile cu orice echipa mai are bulan din cand in cand FOARTE DES defapt. A preluat echipe slabe si le-a dus in UEL deci le are Daca nu i-ai dat echipa fiindca nu a trecut varsta care o are va spun eu la toti are 23 de aniSNAKY a scris:Echipa: Avellino GRUPA E UEL LIBERA
Deci ma baieti daca faceti magarii anuntati ma ca sa nu se mai bage lumea...
Bai mecla intoarsa numai imi vorbii tu mie cu superioritate ca nu esti cu nimic mai presus decat mine ai un rang pe forum si atat minte in cap se pare ca nu ai. Cu astfel de comportament ai numai de pierdutSNAKY a scris:gata baietzel i-am dat echipa sa vedem cat de serios e daca nu e si nu isi joaca meciurile zburati amandoi dupa TIME bftDon Alex a scris:Admine ai nevoie de o pereche de ochelari in caz ca nu ai observat e trecut robocop.extreme inainte de baiatul care tocmai a primit Roma eu i-am recomandat sa intre in camp asta si voi ce faceti va bateti joc de el ma ? RoBoCoP e un om foarte serios isi joaca meciurile cu orice echipa mai are bulan din cand in cand FOARTE DES defapt. A preluat echipe slabe si le-a dus in UEL deci le are Daca nu i-ai dat echipa fiindca nu a trecut varsta care o are va spun eu la toti are 23 de aniSNAKY a scris:Echipa: Avellino GRUPA E UEL LIBERA
+1warn ai mare grija cum vb tc sa nu ne suparam...bftDon Alex a scris:Bai mecla intoarsa numai imi vorbii tu mie cu superioritate ca nu esti cu nimic mai presus decat mine ai un rang pe forum si atat minte in cap se pare ca nu ai. Cu astfel de comportament ai numai de pierdutSNAKY a scris:gata baietzel i-am dat echipa sa vedem cat de serios e daca nu e si nu isi joaca meciurile zburati amandoi dupa TIME bftDon Alex a scris:Admine ai nevoie de o pereche de ochelari in caz ca nu ai observat e trecut robocop.extreme inainte de baiatul care tocmai a primit Roma eu i-am recomandat sa intre in camp asta si voi ce faceti va bateti joc de el ma ? RoBoCoP e un om foarte serios isi joaca meciurile cu orice echipa mai are bulan din cand in cand FOARTE DES defapt. A preluat echipe slabe si le-a dus in UEL deci le are Daca nu i-ai dat echipa fiindca nu a trecut varsta care o are va spun eu la toti are 23 de aniSNAKY a scris:Echipa: Avellino GRUPA E UEL LIBERA
" amice " ... vezi cu vocabularu' asta ca nu prea tine aici ... echipele se da pe criteriul seriozitatii . Pricepi ? "mecla intoarsa" poti vorbi cu cine vrei , dar nu cu staff-ul TIME . Aici nimeni nu se crede superior , cel care se crede nu va putea lucra cu mine , tu ? nu ti se pare ca ai intrecut limita bunului simt ?Don Alex a scris:Bai mecla intoarsa numai imi vorbii tu mie cu superioritate ca nu esti cu nimic mai presus decat mine ai un rang pe forum si atat minte in cap se pare ca nu ai. Cu astfel de comportament ai numai de pierdutSNAKY a scris:gata baietzel i-am dat echipa sa vedem cat de serios e daca nu e si nu isi joaca meciurile zburati amandoi dupa TIME bftDon Alex a scris:Admine ai nevoie de o pereche de ochelari in caz ca nu ai observat e trecut robocop.extreme inainte de baiatul care tocmai a primit Roma eu i-am recomandat sa intre in camp asta si voi ce faceti va bateti joc de el ma ? RoBoCoP e un om foarte serios isi joaca meciurile cu orice echipa mai are bulan din cand in cand FOARTE DES defapt. A preluat echipe slabe si le-a dus in UEL deci le are Daca nu i-ai dat echipa fiindca nu a trecut varsta care o are va spun eu la toti are 23 de aniSNAKY a scris:Echipa: Avellino GRUPA E UEL LIBERA
NU E BUN ID !viorel a scris:salut as dori si eu o echipa id : viorel.fifa sunt fostul jucator blood.. dak mai ma stie cnv.. :D multumesc
rezolvatstancu94 a scris:id:stancu_gabriel94
varsta:19 ani
Vreau sa joc si eu incepand cu sez asta.Daca se poate,un admin sa imi spuna sa imi aleg echipa:D
rezolvataraya a scris:araya105
am postat si la echipe dorite un set de echipe...multumesc !
rezolvatKlose a scris:Id:geoka08lords
As dori si eu o echipa :D