TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

3 participanți

Cerere moderator FIFA 11 - ULTRAS*FCSB

ULTRAS*FCSB
    ULTRAS*FCSB
    Membru
    Membru

Cerere moderator FIFA 11 - ULTRAS*FCSB Empty Cerere moderator FIFA 11 - ULTRAS*FCSB

Mesaj Scris de ULTRAS*FCSB Lun 5 Aug - 11:21:29

Nick: ULTRAS*FCSB
    Varsta: 19 (in curand 20)
    Functia pe care o doresti: Moderator FIFA 11
    Vechimea in comunitatea noastra: 1 an, cu pauza de cand s-a redeschis.
    Cu ce crezi ca poti ajuta TIME-LEAGUE: Activitate zilnica, publicitate si cu tot ce este nevoie.
    Cat timp liber crezi ca poti sacrifica pentru comunitate: Peste 5-6 ore in zilele lucratoare, multe in weekend.
    Date de contact: insomnia.cs17@yahoo.com
    Alte mentiuni: Am fost moderator fifa 11 pana sa se inchide anul trecut, acum am terminat cu probleme personale si pot fi activ. Vechiul nick era I N S O M N I A. Dupa parerea mea cred ca imi facea treaba foarte bine.

Multumesc.
    Lau™
    Lau™
    V.I.P.
    V.I.P.

Cerere moderator FIFA 11 - ULTRAS*FCSB Empty Re: Cerere moderator FIFA 11 - ULTRAS*FCSB

Mesaj Scris de Lau™ Lun 5 Aug - 11:24:13

Acceptat !
    Aqua7iko
    Aqua7iko
    Administrator
    Administrator

Cerere moderator FIFA 11 - ULTRAS*FCSB Empty Re: Cerere moderator FIFA 11 - ULTRAS*FCSB

Mesaj Scris de Aqua7iko Lun 5 Aug - 11:26:29

pro ,a demonstrat mare seriozitate ca moderator pe forumul celalalt.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi - 23:27:01