1.mih_best93 - Aston Villa 1-3 // 6-3 adrian19_97 -
2.
3.
4.
Se joaca TUR-RETUR !!!
Termen: 15.08.2013 // Ora 22:00
Ultima editare efectuata de catre ULTRAS*FCSB in Joi 15 Aug - 20:58:31, editata de 9 ori
ULTRAS*FCSB a scris:Manchester United 4 - 1 AC Milan
AC Milan 1 - 3 Manchester United
Posteaza PrintScreen-urile.MihaiTS a scris:Rectificare eu am baut cu 6-3 si m-am calificat, el a iesit in minutul 90 din fifa pun printul in 3 minute.
Aston Villa a batut 6-3 in retur si s-a calificat.
am rectificat, uite aici toata dovada.... daca nu o acceptati ma retrag din campionat si discut cu adminii principali sa ia masuri impotriva celor care au grija de campionat, ca eu nu joc de ieri de azi fifa..MihaiTS a scris:Manchester City este un nenorocit pot sa spun. A spus pe gameranger ca posteaza el scorul, iar in minutul 88 a iesit sau prin 89 n-a apucat sa se termine returul, iar scorul era 6-3.
In tur el a batut cu 3-1 si a mers oribil, iar eu in retur am batut cu 6-3, am dovada print cu minitul 87, cer excluderea din campionat a jucatorului cu Manchester City, asa ceva este inacceptabil, daca era din greseala mai intelegeam. Rog sa intervina un om capabil in aceasta situatie si sa ia masuri radicale, un campionat serios ca acesta are numele patat de zdrente precum adrian19_97 ....
mdarattlesnake a scris:Liverpool vs Chelsea 1-5 retur
mai avea putin.