Derby County //alex_fifa_08 VS fifa_krol / / Lazio
5 participanți
FINALA - Sezonul 31
.balamuc'- V.I.P.
- Mesaj n°3
Re: FINALA - Sezonul 31
dc l-ai trecut pe krol
zi de zi am rog de el ...
sa jucma finala uel nu pe pomana din optimi numai 3-0 pt krol
SNAKY- Administrator
- Mesaj n°4
a trecut in pl.m 2 saptamani sa jucati o finala nu sunteti in stare sa jucati am tras la sorti si el a castigat sez asta cine nu joaca pleaca dupa time sa fie clar bft si ca bag pl in ea de treaba ca o sa luati numai bannuri si daca lui krol nui convine sa ma dea afara da asa nu mai stau cu copii ca voi care faceti pizd.a mare pe mess si nu stiti sa jucati un meci pentru ca este un joc, distractie nu sa va injurati si etc....ca ala joaca asa ca ala asa jucati draq.u fifa ca e un joc si nu joaca nimeni pe bani da asa e romanu pros.t si creti.n.balamuc' a scris:dc l-ai trecut pe krol
.balamuc'- V.I.P.
- Mesaj n°5
poi sa iti arat arhiva
de 2-3 ori pe zi l-am cautat in decurs de 1-2 sapt ....
am muncit pana aici ... el numai cu 3-0 din optimi
eu am trecut de fiecare player
nu imi place ce faceti ... a fost ult sezon ... !
numai are rost ....
de 2-3 ori pe zi l-am cautat in decurs de 1-2 sapt ....
am muncit pana aici ... el numai cu 3-0 din optimi
eu am trecut de fiecare player
nu imi place ce faceti ... a fost ult sezon ... !
numai are rost ....
SNAKY- Administrator
- Mesaj n°6
joaca cu el pana nu apuca sa joace finala asteaptal pe mess bft si gata offff
FLORINN- Membru
- Mesaj n°7
...krol nu prea are ce cauta aici a terminat pe 4 in grupe ucl....dar mna ce sa faci ) daca nu se potriveau echipele la optimi uel..
.balamuc'- V.I.P.
- Mesaj n°8
lasa-l sa fie si el fericit ....
nu ma incalzeste o cupa ....
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°9
Lazio 5-1 Bytom ... A IESIT LA 5-1.balamuc' a scris:lasa-l sa fie si el fericit ....
DACA VROIAM SA CASTIG CU 3-0 , CASTIGAM VERE ... SPRE DEOSEBIRE DE unii pe mine nu ma face un joc de fifa , eu joc de placere .
bafta ! De mine puteti sa va plangeti de alte lucrurii , dar in niciun caz de la un joc de fifa .
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°10
se vede ca esti [[[[INTERZIS]]]] , chiar foarte [[[[INTERZIS]]]] , nu pot sa cred ca unu ca tine , care a fost in uel tot nu a putut bate unu de pe locul 4 . Sa iti spun un lucru , aia a fost desfasurarea sezonului ce vroiai sa fac sa nu joc ...cand am creat modul de desfasurare am avut de ales locul 3 din grupele uel sau locul 4 ucl . Si eu cred ca locul 4 din ucl este muncit de unii . de au ajuns sa joace in ucl , nu ?FLORINN a scris:...krol nu prea are ce cauta aici a terminat pe 4 in grupe ucl....dar mna ce sa faci ) daca nu se potriveau echipele la optimi uel..
Problema e alta , si nu o suport ... inainte de toate pune forumul in fata ca esti in staff si dupa fifa ceao !