TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

+2
razvanel2
ULTRAS*FCSB
6 participanți

Reclamatii

ULTRAS*FCSB
    ULTRAS*FCSB
    Membru
    Membru

Reclamatii Empty Reclamatii

Mesaj Scris de ULTRAS*FCSB Dum 15 Sept - 18:30:37

Reclamatii

Te simti neindreptatit si cineva a incalcat regulamentul impotriva ta? Posteaza aici si se vor lua masuri!

Model postare:

Cod:
    ID+ECHIPA ta:
    ID+ECHIPA celui reclamat:
    Motivul:
    Printuri/Video(In functie de caz):
    Fara dovada reclamatia este nula.
    Reclamatiile pentru acordarea unui meci la masa verde impotriva unui jucator inactiv se pot posta doar in ultima zi in care se pot juca meciurile respective si pentru a primi trebuie sa aveti dovada ca l-ati cautat minim pentru 3 zile la ore decente de cel putin doua ori pe zi si el v-a refuzat sau a fost offline tot timpul acesta.

razvanel2
    razvanel2
    Membru
    Membru

Reclamatii Empty Re: Reclamatii

Mesaj Scris de razvanel2 Joi 19 Sept - 18:13:17

CSKA Fenerbahce 3-2 tur

Iam cerut poze in returr ! Si iam zzis sa le dea pe mess!

Reclamatii 7zcj

Reclamatii 5di3

lam asteptat pe mess circa 5 min sii intra ma jigneste ! sii apoii iese si din joc si din tot !

Reclamatii Sa72

astept 3-0 pt retur ! si penalizarii !
    Punctuletz88
    Punctuletz88
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de Punctuletz88 Vin 20 Sept - 21:26:22

nu se da nici o penalizare pentru nimic ia si joaca meciul acolo pe teren si numai te milogii la 3-0 aiurea caz inchis!
    razvanel2
    razvanel2
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de razvanel2 Sam 21 Sept - 16:33:58

Punctuletz88 a scris:nu se da nici o penalizare pentru nimic ia si joaca meciul acolo pe teren si numai te milogii la 3-0 aiurea caz inchis!

Fratee !! tu ai cevaa cu mine ??

Cum dreaq daca iam cerut poze ! si a iesit si nu mi-a dat nik lol sa nu se dea penalizare ?? ti se pare corect asa ??

Adica tu imi ceri poze si eu iess si nu iti dau nik ! mai te si jignesc ! :-J doamne ce gandiree ai !!

Nu stiu ce cautii uh ca admin !happy sincer ! happy un admin trebuie sa fie corect !! happy nu sa faca asa ! ca ai tu pica pe mine ca te-am batut pe unde te-am prins !! :-J

Decii asa o sa fac si eu cand cere cineva poze ! happy sa vedem atunci ce deciziee mai iei ! happy
    Ynocentu
    Ynocentu
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Ynocentu Dum 22 Sept - 17:37:41

3-0 pentru razvan și -2 puncte CG pentru început, la a doua abatere ia 10!
    Punctuletz88
    Punctuletz88
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de Punctuletz88 Dum 22 Sept - 17:45:06

razvanel2 a scris:
    Punctuletz88 a scris:nu se da nici o penalizare pentru nimic ia si joaca meciul acolo pe teren si numai te milogii la 3-0 aiurea caz inchis!

Cum dreaq daca iam cerut poze ! si a iesit si nu mi-a dat nik :|sa nu se dea penalizare ?? ti se pare corect asa ??

Adica tu imi ceri poze si eu iess si nu iti dau nik ! mai te si jignesc ! :-J doamne ce gandiree ai !!

Nu stiu ce cautii uh ca admin !happy sincer ! :)un admin  trebuie sa fie corect !! :)nu sa faca asa ! ca ai tu pica pe mine ca te-am batut pe unde te-am prins !! :-J

Decii asa o sa fac si eu cand cere cineva poze ! :)sa vedem atunci ce deciziee mai iei ! happy
    nu am nimic cu tine daca aveam ceva cu tine te zburam demult de pe forum numai cere puncte aiurea ca nu ai sa vezi asa ceva cautal pana la termen daca nu iti raspunde iti dau 3-0 pentru retur!
    Floriano
    Floriano
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Floriano Mier 25 Sept - 9:07:09

1.toxic.fifa11 - L.A GALAXY
    cezar ma cautat o singura data in rest nu dau de niciunulsa jucam meciurile sunt de negasit

roligue nu ma cautat niciodata este online dar nu joaca
    5.wizard_cosmin - FENERBAHCE
    6.cl4udyw - MARSEILLE
    7. cezar_moisa_2007 - TOTTENHAM
    8.gabriel_fotbalistu96 - VALENCIA

Punctuletz88
    Punctuletz88
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de Punctuletz88 Mier 25 Sept - 10:17:00

Floriano a scris:1.toxic.fifa11 - L.A GALAXY  
    cezar ma cautat o singura data in rest nu dau de niciunulsa jucam meciurile sunt de negasit

roligue nu ma cautat niciodata este online dar nu joaca
    5.wizard_cosmin - FENERBAHCE  
    6.cl4udyw - MARSEILLE  
    7. cezar_moisa_2007 - TOTTENHAM  
    8.gabriel_fotbalistu96  - VALENCIA

daca aveai si print-uri era si mai bine asa nu am ce sa vad aici!
    underoth23
    underoth23
    Administrator
    Administrator

Mesaj Scris de underoth23 Mier 25 Sept - 20:03:34

razvanel2 a scris:

Cum dreaq daca iam cerut poze ! si a iesit si nu mi-a dat nik :|sa nu se dea penalizare ?? ti se pare corect asa ??

Nu stiu ce cautii uh ca admin !happy sincer ! :)un admin  trebuie sa fie corect !! :)nu sa faca asa ! ca ai tu pica pe mine ca te-am batut pe unde te-am prins !! :-J

Decii asa o sa fac si eu cand cere cineva poze ! :)sa vedem atunci ce deciziee mai iei ! happy
    Ideea nu e sa dam meciuri cu 3-0, ideea e sa se joace meciurile cinstit. Poze nu se cer sa il prindem pe ala trisand, ci sa evitam jucarea meciului cu edituri. Nu primesti 3-0, ci joci meciul cand iti da pozele. nu iti da pozele, nu joci.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi - 23:08:53