Empoli//marian_mastermind 4-1
Kaizer Chiefs//talent.florinsalam 2-1
Lincoln City//snakeandreyyk 4-4
Ultima editare efectuata de catre SNAKY in Lun 23 Sept - 19:30:25, editata de 2 ori
U L T R A S a scris:De ce [INTERZIS] s-a calificat dexter ? Termenul era maine seara .
meri ma ca esti praf ! bulanu ii de tine ! Tot ce sti Centrari bugate si pase lungi pe atacanti in rest te-am condus, te-am dominat la ocazii si la tot! Bulanu ii de tine ca mereu ratam si tu din orice faza dadea-i gol
LeMMoN a scris:Lincoln City 0-0 Barcelona
Barcelona 4-4 Lincoln City
As vrea sa luati o decizie cei din staf deci tipu asta a facut 50 de pase in ambele meciuri in rest doar A si TUSA uitati-va pe printuri :)niciodata n-am cerut 3-0 la masa verde o fac acum pentru ca mai mult am facut poze decat fifa !!!
Copile inainte sa inceapa meciul baiatul a zis ca ma invata fifa 5-0 , fratilor mai mergeti pe afara sau angajativa ca consumati aierul degeaba !p0LaR ~ a scris:bytom 2-2 man utd
man utd 2-2 4-2 dupa prelungiri
ce sa joci ma toate golurile lui dupa recuperari si pasele mele gresite si mai are si bulan maxim
nici setarile nu mi sau parut ok fugea sojka v.junior dodds ca lesinatii? laso drq de trb orice mindea prindea o bubuia ca taranu asta e
Poti sa ma scoti de pe lista am incercat sa va ajut nu ma face un meci stiam cum joaca asa imi joaca tot timpul , o sa vedeti ca o sa aveti scandal si in semifinale cu el sa joci 40 de mingi (ce am apucat sa fac print) in tusa si sa nu-l consideri joc [INTERZIS] las-o balta , e ultimul post !SNAKY a scris:Haideti si voi mai repede:
Empoli//marian_mastermind Vs Colorado Rapids//dexter.fifalords
Kaizer Chiefs//talent.florinsalam Vs Manchester UTD//fifa_dope
Ps: Alex hai sa fim Fair Play (stiu ca iti e necaz ca ai luat gol in ultimu minut acum nu trebuie sa incercam sa luam 3-0 la masa verde cand scoru a fost 4-4 pe teren) asta e sez viitor cu mai mult norok poate castigi bft
Ps: Ultras joaca meciu cand esti cautat nu mai amana pana in ultimile zile sa ceri dupa u 3-0 joaca cand esti cautat....te-a cautat baiatu de multe ori si ma pus sa te caut si eu si u sufletu....eu ce vrei sa va fac fratilor sa stam 10 zile pentru 4 meciuri
ANUNT pt Playeri: Cine nu va fii fair play va fii suspendat dupa time indiferent cine ar fiii....se vor da warnuri pana la bannn (injuraturi, iesiri din meci, postari fara rost) va urez bft in continuare pe Fifa-Time si sper sa va intelegeti bine pentru ca este un joc si trebuie tratat ca atare...
o sa fie selectati playeri seriosi si vor fii rasplatiti in fiecare sezon
Multumesc!!
Mai bn il vindeam pe Kirovski si luam 2 BuffoniSkater a scris:Empoli - Colorado Rapids 2-0 // 2-1
http://postimg.org/image/f0nlrbwf7/
http://postimg.org/image/otmshoj9j/
ce oamenii ? a ? bai nesimtitule , cum iti permiti sa faci gura , seriosule ... ce sa las , chiar am fost curios daca iti joci meciurile , dupa ce ti-am zis , cu atitudinea asta de slugarnic , nu faci nimic in viata ma . Dupa ce ca te-am lasat sa joci meciurile in grupe , si totusi nu ai jucat ... ai vazut ce te-ai calificat , ce ai spus bun ... prostii astia . CeaoU L T R A S a scris:Ce oameni ...
Eu stiam ca e termenul duminica , deaia n-am jucat vineri ,astazi cand m-a cautat am avut meci si dupaia am fost sa mananc.. cand am venit nu mai era ON ... Dar ce sa faci.. sunteti prea seriosi .. nu o sa mai calc niciodata aici ca nu e seriozitate , se cauta doar terminarea sezonului cat mai rpd.. In loc sa lasati meciurile sa se joace . Frumos din partea voastra !
Sa ma stergeti de pe lista sezonul urmator ! Salut!