TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

+2
y_69
►ⒺⓂⓇⒶ◄
6 participanți

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !

►ⒺⓂⓇⒶ◄
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    Membru
    Membru

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Empty Cel mai bun tutorial de PhotoShop !

Mesaj Scris de ►ⒺⓂⓇⒶ◄ Dum 30 Ian - 18:57:16

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  2nq7e6v

[center]Fifa-Time.com
    Photoshop Tools

Cred că ne putem apuca de tutorial !

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Toolbar
    Aici avem Panoul cu Instrumente !
    De pe el putem selecta absolut toate instrumentele posibile in PS.

Putem trece la fiecare instrument in parte .

Să începem cu începutul !

Instrumentele sunt asezate de sus in jos , cum se poate observa mai sus pe imagine !

Basic :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_move Move tool : Acest instrument este folosit pentru a misca diferite imagini.
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_zoom Zoom tool : Dupa cum spune si titlul "Zoom" este folosita pentru a magnifica imaginea
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_hand Hand tool : Este folosita pentru a vedea partile imaginii fara a fi nevoie de scroll bar .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_eyedropper Eyedropper tool : Pune o culoare de pe imagine pe paleta de culori .
    Instrumente pentru selectii :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_rectangularmarquee Rectangular marquee : Face o selectie dreptunghiulara / patrata .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_ellipticalmarquee Elliptical marquee : Face selectii rotunde/ovale .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_lasso Lasso tool : Iti permite sa desenezi tu propria forma de selectie .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_magneticlasso Magnetic Lasso tool : Te ajuta sa desenzi propria forma de selectie
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_polygonallasso Polygonal Lasso tool : Te lasa sa desenzi propria selectie folosind linii drepte .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_magicwand Magic Wand tool : Misca selectii sau imagini .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_selectionbrush Selection Brush tool : Te lasa sa selectezi folosind brushuri .
    Instrumente pentru scris
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_horizontaltype Horizontal Type tool : Insereaza text orizontal .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_verticaltype Vertical Type tool : Insereaza text vertical .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_horizontaltypemask Horizontal Type Mask : Creeaza o masca pentru textul orizontal .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_verticaltypemask Vertical Type Mask : Creeaza o masca pentru textul vertical .
    Speciale :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_crop Crop tool : Indeparteaza marginile unei imagini.
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_cookiecutter Cookie Cutter tool : Taie o forma oarecare dintr-o imagine .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_redeyeremoval Red Eye Removal : Scoate ochii rosii dintr-o fotografie.
    Instrumente pentru reparat imagini :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_spothealingbrush Spot healing brush : Ajuta la repararea imaginilor stricate .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_healingbrush Healing Brush : Ajuta la repararea imaginilor pe scala mai MARE .
    Instrumente pentru clonat :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_clonestamp Clone Stamp brush : Duplică parţile unei imagini.
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_patternstamp Pattern clone stamp : Duplica patternul unei imagini .
    Instrumente simple :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_pencil Pencil tool : Ajuta la desenatul cu mana liberă , precum un creion !
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_eraser Eraser tool : Este folosita pentru a sterge parti ale imaginilor .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_backgrounderaser Background eraser tool : Sterge fundalul din spatele unei imagini .
    Brush :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_brush Brush tool : Deseneaza cu brushul selectat .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_impressionistbrush : Impressionist Brush : Schimba partile unei imagini pentru a faceo sa arete stilata .
    Pentru inlocuirea culorilor :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_colorreplacement Color replacement : Schimba anumite culori in imagine .

Pentru a umple zone cu culoare :
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_paintbucket Paint Bucket : Umple o zona cu culoare .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_gradient Gradient Tool : Umple o zona cu o amestecatura intre anumite culori
    Pentru a creea forme :

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_rectangle Rectangle tool : Creeaza o forma de dreptunghi / patrat .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_roundedrectangle Rounded Rectangle tool : Creeaza o forma de dreptunghi / patrat ROTUNJITA .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_ellipse Ellipse tool : Creeaza o forma rotunda / ovala .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_polygon Polygon tool : Creeaza un poligon .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_line Line tool : Deseanaza o linie dreapta .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_customshape Custom Shape tool : Creeaza o forma oarecare - posibilitate de alegere .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_shapeselection Shape selection tool : Ne da posibilitatea de a selecta si muta diferite forme .

Altele :

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_blur Blur tool : Incetoseaza diferite parti ale imaginii .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_sharpen Sharpen tool : Intareste unele partii ale imaginii ( Le evidentiaza )
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_smudge Smudge tool : Intinde unele parti ale imaginii ( Necesita experienta ! )
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_sponge Sponge tool : Schimba insufletirea imaginii .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_dodge Dodge tool : Lumineaza anumite parti ale imagini .
     Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Tool_burn Burn tool : Intuneca anumite parti ale imaginii .
    y_69
    y_69
    Membru
    Membru

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Empty Re: Cel mai bun tutorial de PhotoShop !

Mesaj Scris de y_69 Dum 30 Ian - 20:17:35

bv mane...go go
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    Membru
    Membru

Cel mai bun tutorial de PhotoShop !  Empty Re: Cel mai bun tutorial de PhotoShop !

Mesaj Scris de ►ⒺⓂⓇⒶ◄ Mar 8 Feb - 8:00:30

ms e bun pt incepatori
    DrunKer
    DrunKer
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de DrunKer Mar 8 Feb - 9:22:01

Dacă tu l-ai facut eu imi arunc PC-ul de la etajul 4 :)
    >>™BlueAnGeLs™<<
    >>™BlueAnGeLs™<<
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de >>™BlueAnGeLs™<< Mar 8 Feb - 9:26:55

x.Cosmy a scris:Dacă tu l-ai facut eu imi arunc PC-ul de la etajul 4 :)
    copy si paste dp fifa.wa.r
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Mar 8 Feb - 13:14:55

E luat de pe net winking ! Lam gasit si eu cand am invat in ps @
    DrunKer
    DrunKer
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de DrunKer Mar 8 Feb - 16:52:47

Pai cred ca ar trebui sa ii dati vreo 20% warn :) Daca nu e facut de el..Si daca nu are copyright
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de ►ⒺⓂⓇⒶ◄ Mar 8 Feb - 17:25:45

nu l-am facut eu l-am luat de undeva
    are ceva k incerc sa ajut comunitatea?
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de ►ⒺⓂⓇⒶ◄ Mar 8 Feb - 17:27:42

x.Cosmy a scris:Pai cred ca ar trebui sa ii dati vreo 20% warn :) Daca nu e facut de el..Si daca nu are copyright
    deja esti enervant asa ca taci am fost admin cu tine pe un forum si l-ai aranjat pe invers deci TACI
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    ►ⒺⓂⓇⒶ◄
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de ►ⒺⓂⓇⒶ◄ Mar 8 Feb - 17:28:27

>>™BlueAnGeLs™<< a scris:
    copy si paste dp fifa.wa.r
    ba nu acuma crezi ce vrei
    Fahad Suedezu
    Fahad Suedezu
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Fahad Suedezu Mier 9 Feb - 14:35:31

Topic Closed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi - 18:24:21