FINALA
SUCCES!!!
sstelyst.kostyka////NAPOLI ------>
Ultima editare efectuata de catre cosmincobra in Dum 1 Mai - 11:10:24, editata de 5 ori
a venit 1-3 , 2-4●p!†έℜ a scris:bv alexe';..joci binisor....burla nai nicio sansa ..nuj cum plm ai ajuns tu in finala:-j
voi aici in plm faceti jocurile futute;
al 2 sezon la rand cu alex in semifinale e prea de tot ;
CR7 ;x a scris:alex_fifa_08 /// REAL M Vs sstelyst.kostyka////NAPOLI
lasa o ora kd poti juca si uh kd am intrat ak p mess uh ai iesit .. vad k p forum ejti online ! .. poate ceri 3-0 :>
CR7 ;x a scris:alex_fifa_08 /// REAL M Vs sstelyst.kostyka////NAPOLI
real madrid 1-2 napoli (nu mai zic nik)
din min 86 dup ce ai dat golu .. tote le`ai tras in fata .. k la tzara si app " intre fundasi asa de curiozitate kte pase ai voie sa faci ? " .. nu ma oftik da cu jocu asta i`as da uninstal la fifa man .. bft in supercupa .. si asa o pierzi )
~*#St3L!sT#*~ a scris:CR7 ;x a scris:alex_fifa_08 /// REAL M Vs sstelyst.kostyka////NAPOLI
real madrid 1-2 napoli (nu mai zic nik)
din min 86 dup ce ai dat golu .. tote le`ai tras in fata .. k la tzara si app " intre fundasi asa de curiozitate kte pase ai voie sa faci ? " .. nu ma oftik da cu jocu asta i`as da uninstal la fifa man .. bft in supercupa .. si asa o pierzi )
mah sti ce ar fi mai bine sa nu te mai oftici stiti ca cand pierdeti va ofticati asa
mai bine calmeazate si fi calm ca nu am sutat nik in min 86 am dat golul de 2-1 si cica din 86 le sutam toate in fata