+6
Daniel 7
»★TeLó'★«
Kun.
Styler ™
DrunKer
™¤‡ lα vIdA¤‡lOcA´•°™
10 participanți
Lavezzi (Napoli)-Mattyas.
Styler ™- Membru
- Mesaj n°3
Re: Lavezzi (Napoli)-Mattyas.
Nu cred ca`s facute de tine pt. ca la prima te-ai semnat Alex..si nu are nici o legatura cu semnatura textu
™¤‡ lα vIdA¤‡lOcA´•°™- Membru
- Mesaj n°4
mereu eu orice lucrare fak eu e rip mereu si lucrarile tale is ripuri mai taci drq eu am luat texturile nu am luat sigu dak te intereDrunKer a scris:
Kun.- Legenda
- Mesaj n°5
ai luat bg dintru sign cu van nisteroy:D tot inafara de render si 2 texturi
DrunKer- Membru
- Mesaj n°6
Cum puteţi să păstraţi în staff un asemenea specimen. ;\X►MattYas.* ¤‡ a scris:mereu eu orice lucrare fak eu e rip mereu si lucrarile tale is ripuri mai taci drq eu am luat texturile nu am luat sigu dak te intereDrunKer a scris:
Când iei texturi dintr-un PSD se numeşte R.I.P.
Şi apropo,dacă toate lucrările mele sunt R.I.P. adu dovezi.
Kun.- Legenda
- Mesaj n°7
nush eu nu am fost de acord cu bagarea lui in staff ! dar parerea mea nu prea cont ca el e la fifa 10 nu fifa 11
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°8
nici din PSD-uri nu stie so prelucreze
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°9
Incearca sa pui de acm in colo un render care sa se asemene cu bg.ok?
Lasati-l frate in pace, a luat si el 1,2 texturi de pe acolo.Poate s-a uitat si a luat si ceva de pe acolo.Si la faza cu pastrarea lui in staff in plm toti eram asa, eu cred ca eram mai rau.Atunci nu faceam nimic fara sa-l intreb pe krol exact cum se face.
Lasati-l frate in pace, a luat si el 1,2 texturi de pe acolo.Poate s-a uitat si a luat si ceva de pe acolo.Si la faza cu pastrarea lui in staff in plm toti eram asa, eu cred ca eram mai rau.Atunci nu faceam nimic fara sa-l intreb pe krol exact cum se face.
™¤‡ lα vIdA¤‡lOcA´•°™- Membru
- Mesaj n°10
mz.skol a scris:Incearca sa pui de acm in colo un render care sa se asemene cu bg.ok?
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°13
nu se potriveste BG-ul cu Renderul
Jok3r- Moderator Forum
- Mesaj n°14
frumusica... daca nu e RIP !
e.69- Membru
- Mesaj n°15
ceai frate uitate la primul sau uiate la al doile si nu e rip =d>