Le-am pus pe toate 5.
Stiti unde sa le bagati , ca voi sunteti "buni" !
Ultima editare efectuata de catre 'ronaldo07min in Mier 29 Iun - 15:21:25, editata de 1 ori
cum sa nu fieTrexCV a scris:La Arsenal nu este nimic facut
Iti mai zic odata : Esti prost ! Dar acuma esti prost de stingi.Neymar. a scris:nu e nicio echipa facuta
Inseamna ca m-am inselat cand am crezut ca e ceva de capu tau, dar esti "pamant" Cica daca am mai facut fisir vreaodata :)))))pana acm cine la facut ma , ai avut vreo greseala u la fisier decand joci pe time ? eu nu credcristiboss70 a scris:tu ai mai facut fisierul vreodata? eu nush ce fisier ai postat tu aici ...si in primul rand numai cu fisierul asta nu o sa mearga niciodata...necesita si fisierul data0.bh daca te intreaba cineva...
pai de unde sa stiu eu cine esti sau cine a facut fisierul ca va schimbati toata ziua nickurile nici numai stiu cine sunteti...si vad ca numai sa jicnesti stii...si daca ai facut pana acuma fisierul de ce nu postezi fisierul cum lai postat pana acuma...cu fisierul ala simplu nu o sa mearga niciodata punct'ronaldo07min a scris:Inseamna ca m-am inselat cand am crezut ca e ceva de capu tau, dar esti "pamant" Cica daca am mai facut fisir vreaodata :)))))pana acm cine la facut ma , ai avut vreo greseala u la fisier decand joci pe time ? eu nu credcristiboss70 a scris:tu ai mai facut fisierul vreodata? eu nush ce fisier ai postat tu aici ...si in primul rand numai cu fisierul asta nu o sa mearga niciodata...necesita si fisierul data0.bh daca te intreaba cineva...
"Unchiule" eu in toata champ de fifa 11 in care am jucat se punea decat fisierul asta [AtAT]si mergea perfect la toti.Dar nu frate ca nuamai in time se poasteaza toate 5 ca noi suntem mai prosti ma.cristiboss70 a scris:pai de unde sa stiu eu cine esti sau cine a facut fisierul ca va schimbati toata ziua nickurile nici numai stiu cine sunteti...si vad ca numai sa jicnesti stii...si daca ai facut pana acuma fisierul de ce nu postezi fisierul cum lai postat pana acuma...cu fisierul ala simplu nu o sa mearga niciodata punct'ronaldo07min a scris:Inseamna ca m-am inselat cand am crezut ca e ceva de capu tau, dar esti "pamant" Cica daca am mai facut fisir vreaodata :)))))pana acm cine la facut ma , ai avut vreo greseala u la fisier decand joci pe time ? eu nu credcristiboss70 a scris:tu ai mai facut fisierul vreodata? eu nush ce fisier ai postat tu aici ...si in primul rand numai cu fisierul asta nu o sa mearga niciodata...necesita si fisierul data0.bh daca te intreaba cineva...
si sa nu mai zici ca nu stiu eu sa fac fisiercristiboss70 a scris:poftim acuma merge ...si e perfect la mine
'ronaldo07min a scris:Iti mai zic odata : Esti prost ! Dar acuma esti prost de stingi.Neymar. a scris:nu e nicio echipa facuta
Bale nu e la tn.A fost castigat de ala cu Rangers la free agent'sstefan a scris:O singura problema la Barcelona nu mi lai transferat pe Gareth Bale ovr 88 crescut in rest totul perfect bv