Aston Villa [calyxinthemix] vs
Ultima editare efectuata de catre ..LeGenD.. in Lun 4 Iul - 13:18:30, editata de 1 ori
stai ma linistit ca jucam;)!!!repede pui 3-0 nici nu sa facut extragerea bn:)))razvanjardel a scris:Milan-Bayern Munchen 3-0/3-0
P.S:Cand imi da accept si jucam,editez.Asta e de precautie,sa nu ma trezesc ca face el lucru asta.
Da,confirm,trebuia sa reinstalez fifa,si am ales sa puna 3-0pato7 a scris:Milan [razwan_jardel] vs Bayern Munchen [costy_patzoi]
milan 7-1 bayern
milan 0-3 bayern!!nu a mai putut sa joace
´•°.. Giovinco ..°•´ a scris:lasa pato ca dupa ce se termina sezu zboara ca moderator Legend in fine el a copiat lista de la mn si de la axel ..ca a fost "ocupat" ca de obicei si nu a fakt el listele
eu am zis sa nu mai faci atatea posturi aici nu ca m-am simtit eu vinovat.....pato7 a scris:´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:lasa pato ca dupa ce se termina sezu zboara ca moderator Legend in fine el a copiat lista de la mn si de la axel ..ca a fost "ocupat" ca de obicei si nu a fakt el listele
nu vreau sa zboare din vina mea!!!eu nu am nimic cu el!!am zis ce am avut d zis..dar dak el sa simtit vinovat...asta este altceva
..LeGenD.. a scris:eu am zis sa nu mai faci atatea posturi aici nu ca m-am simtit eu vinovat.....pato7 a scris:´•°.. Giovinco ..°•´ a scris:lasa pato ca dupa ce se termina sezu zboara ca moderator Legend in fine el a copiat lista de la mn si de la axel ..ca a fost "ocupat" ca de obicei si nu a fakt el listele
nu vreau sa zboare din vina mea!!!eu nu am nimic cu el!!am zis ce am avut d zis..dar dak el sa simtit vinovat...asta este altceva
si Styler eu nu fac atatea probleme pe forum ca tine nu ma retrag din cauza ca nu am echipa buna... si te rog un lucru ... te rog frum nu te mai baga peste mine...
eu m-ai am trb nu stau ca tn numai in fata pc-ului . Ma mai duc si pe la tara ca am treaba ce sa fac numai ca tine da tu nu stii ce inseamna cuv ''treaba''...In fine nu am ce sa iti zic tie .
ba vezi cu jignirile alea am int 1 ora , inv sa scri.´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:..LeGenD.. a scris:eu am zis sa nu mai faci atatea posturi aici nu ca m-am simtit eu vinovat.....pato7 a scris:´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:lasa pato ca dupa ce se termina sezu zboara ca moderator Legend in fine el a copiat lista de la mn si de la axel ..ca a fost "ocupat" ca de obicei si nu a fakt el listele
si Styler eu nu fac atatea probleme pe forum ca tine nu ma retrag din cauza ca nu am echipa buna... si te rog un lucru ... te rog frum nu te mai baga peste mine...
eu m-ai am trb nu stau ca tn numai in fata pc-ului . Ma mai duc si pe la tara ca am treaba ce sa fac numai ca tine da tu nu stii ce inseamna cuv ''treaba''...In fine nu am ce sa iti zic tie .
bai einstein dece mai ramai moderator dak ai treaba du-te la oile tale si numai sta aici..iti place cand iti face altu treaba si dupa zici ca ai facuto tuh
Eu macar nu copiez semnaturi ca tine .. daca nu isi facea aly sem cu Race's nu iti faceau nicunii. Pune-ti naiba marca nicku idem...LeGenD.. a scris:ba vezi cu jignirile alea am int 1 ora , inv sa scri.´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:..LeGenD.. a scris:eu am zis sa nu mai faci atatea posturi aici nu ca m-am simtit eu vinovat.....pato7 a scris:´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:lasa pato ca dupa ce se termina sezu zboara ca moderator Legend in fine el a copiat lista de la mn si de la axel ..ca a fost "ocupat" ca de obicei si nu a fakt el listele
bai einstein dece mai ramai moderator dak ai treaba du-te la oile tale si numai sta aici..iti place cand iti face altu treaba si dupa zici ca ai facuto tuh
..LeGenD.. a scris:Eu macar nu copiez semnaturi ca tine .. daca nu isi facea aly sem cu Race's nu iti faceau nicunii. Pune-ti naiba marca nicku idem...LeGenD.. a scris:ba vezi cu jignirile alea am int 1 ora , inv sa scri.´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:..LeGenD.. a scris:eu am zis sa nu mai faci atatea posturi aici nu ca m-am simtit eu vinovat.....pato7 a scris:´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:lasa pato ca dupa ce se termina sezu zboara ca moderator Legend in fine el a copiat lista de la mn si de la axel ..ca a fost "ocupat" ca de obicei si nu a fakt el listele
Stiu ca ai dreptate .. ca stiu cand uni nu joaca meciurile sau se oftica ca fac alti scheme si nu ating mingea si astea si ies.. numai ofticati.dar in fine..pato7 a scris:..LeGenD.. a scris:Eu macar nu copiez semnaturi ca tine .. daca nu isi facea aly sem cu Race's nu iti faceau nicunii. Pune-ti naiba marca nicku idem...LeGenD.. a scris:ba vezi cu jignirile alea am int 1 ora , inv sa scri.´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:..LeGenD.. a scris:eu am zis sa nu mai faci atatea posturi aici nu ca m-am simtit eu vinovat.....pato7 a scris:´•°..™ Giovinco ™ ..°•´ a scris:lasa pato ca dupa ce se termina sezu zboara ca moderator Legend in fine el a copiat lista de la mn si de la axel ..ca a fost "ocupat" ca de obicei si nu a fakt el listele
legend dar eu zic ca am dreptate;)...ala cu city ii dadeam buzz iesea!!!ala din ucl cu andreyu_nike14 la fel;)!si tu l-ai bagat in ucl!am pus pe forum imagini ca i-am cautat,,dar tu ce ai facut!!hai sa stam toti s nu jucam!!
kiD*.. a scris:ASton villa te astept sa jucam!!!!
Calyx a scris:kiD*.. a scris:ASton villa te astept sa jucam!!!!
Ca sa jucam trebuie sa intri pe mess ...din moment ce nu intri, cum sa jucam ?...Eu am fost azi toata ziua ...si nu te-am vazut nici macar odata!Termenul este pana maine ..asa ca sper sa intri in seara asta sa jucam odata !