TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

+14
GameR
Rok3T
Gabriel
´•°..™ Giovinco ™ ..°•´
★FCB★
Sorin.
U L T R A S
χ.ѕєяя●
UnknownX
Dey
»★TeLó'★«
IonutP
Kun.
DOAR POLI !
18 participanți

Cerere !

DOAR POLI !
    DOAR POLI !
    Membru
    Membru

Cerere ! - Pagina 2 Empty Cerere !

Mesaj Scris de DOAR POLI ! Mar 5 Iul - 12:04:25

Rezumarea primului mesaj :

Nume : Denis

Date de Contact(Y.M): denis_fotbalistul_007

Experienta : 3 ani

Timp liber: Am timpt destul pentru a face treaba !

Ai mai Moderat?: Da , ma stiti.

Ce fifa joci?: 10

Ai mai fost in FT?: Da , inainte de a fi sters mai interesant de el sa facem ceva atunci , ma stie Andrei !

Daca aveti in loc si pentru mine in staf ... sunt serios .

Multumesc !
    'Os'Mos'.x
    'Os'Mos'.x
    Membru
    Membru

Cerere ! - Pagina 2 Empty Re: Cerere !

Mesaj Scris de 'Os'Mos'.x Mar 5 Iul - 15:47:31

anDREI a scris:
    Jun10r a scris:Bravo Time ! Aduceti numai moderatori care nu depasesc 14 ani si sigur ajungeti departe ! :-bd (ma refer la fifa 10)

Cand ai invata sa joci Fifa 10 atunci sa vorbesti winking.

Phenokid : Tu nu te mai baga ca musca in lapte.Facusi off-topic in prostie pe aici,mai termina odata.Bine ca sunteti voi peste 25 de ani la 08 toti,felicitari,sa aduceti si oameni de 50 de ani winking.
    ba eu nu am zis ca am 25 de ani haha da de ce nu aduceti voi de 50 de ani winking ca la noi stau bine astia winking..
    Dey
    Dey
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de Dey Mar 5 Iul - 15:51:03

Pai vad ca tot comentezi aiurea ca aducem noi oameni de 14 ani.Si daca aducem ce te intereseaza pe tine a?Pot sa aduc si un bebelus,daca isi face treaba nu ma doare de ce face in timpu liber,la ce filme se uita sau cati ani are.Veziti de fifa ta si lasa comentatu aiurea.

Acuma zisasi "stiu ma da ce sa facem" si vreo 3 posturi mainainte ii luasi apararea,nu vezi ca esti vai de capu tau?Nici sa minti nu esti in stare.Stai in banca ta.

Acceptat.Sa te tii de treaba.

Closed.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin 22 Noi - 0:14:23