(nu pot sa scriu in alta parte ca majoritatea subiectelor is blocate) bai fratilor...sunteti vreo 2 admini pe fifa 11 unde va bateti joc(aici la fifa 11 e bataie de joc...de vreo nush cate editii moderatori si admini nu isi joaca meciurile)....chiar azi scriam ceva da vad ca a disparut....azi erau inscrieri la fifa 11 managment si sa trezit unu sa anuleze sa faca inscrierile miercuri...trebuie sa stau o luna ca sa joc 2 meciuri?.... eu nu am vrut sa cer admin nu am vrut sa cer nimica ...dar daca este cineva capabil!!!... sa se ocupe de fifa11 managment...(ca sa intelegeti eu nu prea mai joc...ce-a ce joc este doar in astea cu managment fifa11 unde am ajuns se pare sa joc 2-4 meciuri pe luna)...da sunt admin pe lazioforever...nu are nici o legatura una cu alta( in decurs de ani am fost solicitat sa fiu admin de nush cati...dar am refuzat tot timpul)....o sa radeti dar in ultimul timp aici mi-am desfasurat activitatea...daca vreti sa ma ocup de fifa 11 managment ...am sa o fac... nu am neaparat nevoie de nush cati admini ...poate nu am nevoie de nimeni pana la urma...poate doar ca sa promoveze editia....deci aici este singurul loc unde mai joc fifa 11(managment)pe lazio nu sunt doritori se pare...deci daca vreti sa ma ocup de fifa 11 managment pt. prima oara am sa accept...
5 participanți
fifa 11
´•°..™ Giovinco ™ ..°•´- Membru
- Mesaj n°3
Re: fifa 11
e de treaba isi joaca meciurile poate sa ne ajute..la cv ..cupe europene inscrieri orice.
χ.ѕєяя●- Membru
- Mesaj n°4
el a vb de admin nu de moderator!´•°.. Giovinco ..°•´ a scris: Moderator 11
Kun.- Legenda
- Mesaj n°8
anDREI a scris:Acceptat.
Closed.
ininte de topic.Closed ! vreau sa ii spun dc s-au pus inscrierile miercuri !
eu sunt akuma la mare si am vazut ca merg prost de tot inscrierile (fiind doar un signur admin)
am zis ca se organizeze o cupa pana vin eu ca sa mai luam ceva pleyeri (nu cred ca e o idee rea)
Bun venit ca ADMIN aveam mare nevoie de tine stiu ce experienta ai si ce ai facut pe lazio !
Topic Closed !