cristy_hooligans_craiova -Newcastle 8-6
yo_unikatu_2009 - Sevilla 5-3
mihai_steaua_4ever2001 - Ac Milan 5-4
fifa.buzau - Herta BSC 4-3
Succes !
poate e invers )krolinho a scris:Snaki dai de dq mai departe
pasarik a scris:pasarik a scris:pasarik a scris:marian_mastermind te astept...
te astept pn la ora 13...
e 14 si tu tot nu ai dat nici un semn...revin dp 23:30 daca tot nu dai nici un semn cer 3-0
mam saturat de astia ca el eu ratez din toate pozitile si asta da gol cu poarta goala. cristea' 7 a scris:dany.star7 - Valencia vs c.raaulicaa - Bolton = 0-2 / 0-4
si ce vina are el ca tu ratezi !x.B[L]u3 a scris:mam saturat de astia ca el eu ratez din toate pozitile si asta da gol cu poarta goala. cristea' 7 a scris:dany.star7 - Valencia vs c.raaulicaa - Bolton = 0-2 / 0-4
krolinho a scris:si ce vina are el ca tu ratezi !x.B[L]u3 a scris:mam saturat de astia ca el eu ratez din toate pozitile si asta da gol cu poarta goala. cristea' 7 a scris:dany.star7 - Valencia vs c.raaulicaa - Bolton = 0-2 / 0-4
Skater a scris:pasarik a scris:pasarik a scris:pasarik a scris:marian_mastermind te astept...
e 14 si tu tot nu ai dat nici un semn...revin dp 23:30 daca tot nu dai nici un semn cer 3-0
esti fenomenal in plm ceri 3-0 din prima zi , tu crezi ca toata lumea sta acasa de dimineata !?, ma gasesti dupa 18 pe mess aproape in fiecare zi
pasarik a scris:Skater a scris:pasarik a scris:pasarik a scris:pasarik a scris:marian_mastermind te astept...
esti fenomenal in plm ceri 3-0 din prima zi , tu crezi ca toata lumea sta acasa de dimineata !?, ma gasesti dupa 18 pe mess aproape in fiecare zi
eu pn la la 13 sant si apoi dp 23:30 deci nu am cum sa fiu la ora 18:00
...:::FIFA08:::... a scris:ASTAZI ORA 20:00 STOP MECIURI.
SUCCES!
★ sTaR ★ a scris:pasarik a scris:Skater a scris:pasarik a scris:pasarik a scris:pasarik a scris:marian_mastermind te astept...
eu pn la la 13 sant si apoi dp 23:30 deci nu am cum sa fiu la ora 18:00
Jucati acuma !
CR7 ;x a scris:fifa_patrick - Everton vs alex_fifa_08 - Real Madrid
unde sa vin man ?
l`am cautat tota ziua .. vineri sambata duminik is plecat nu am chef sa vad k posteaza 3-0
SNAKY a scris:Actualizat!!!
Sambata Ora 12:00 Termen Pentru voi: fifa_patrick - Everton vs alex_fifa_08 - Real Madrid