Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
+7
»★TeLó'★«
SNAKY
GameR
Dey
Kun.
UnknownX
Gokuu
11 participanți
Admin' Room
Gokuu- Administrator
- Mesaj n°1
Admin' Room
Rezumarea primului mesaj :
Aici discutam toate problemele!
Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°121
Re: Admin' Room
)
Ati vzt ca sa unit e glory su efl akm se numeste elite forum league , au luat-o de la 0 !
Ba vam zis de atatea oti nu mai imi dati tc la cererile de 08 . Voi stiti cine era neo ala !? Ne ajuta cu domeniu si host da ce sa stiti voi atiu auzi de site ala care era odfata e-fifa.ro a fost a lu ala :-J
Ati vzt ca sa unit e glory su efl akm se numeste elite forum league , au luat-o de la 0 !
Ba vam zis de atatea oti nu mai imi dati tc la cererile de 08 . Voi stiti cine era neo ala !? Ne ajuta cu domeniu si host da ce sa stiti voi atiu auzi de site ala care era odfata e-fifa.ro a fost a lu ala :-J
Kun.- Legenda
- Mesaj n°126
corect
hai sa punem
pune aici nr de telefon si sa vorbim sa incepem sa trimitem
hai sa punem
pune aici nr de telefon si sa vorbim sa incepem sa trimitem
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°133
mai bn iti da pizda decat sa iti cumpoere domeniu . Da admin nu are ce cautakun. a scris:o bag pe andra in staff si ne cumpara ea
Kun.- Legenda
- Mesaj n°136
ba red vb tu cu ea ca eu nush cum sa ii zic :D o aburii eu pe acolo
dar zii tu vb cu ea
dar zii tu vb cu ea
SNAKY- Administrator
- Mesaj n°142
baieti eu m-am gandit asa:
am pe un prieten care are sait de dawnladat muzica pe document a platit 20euro, vreti sa vb cu el sa ne combinam cu el sa avem si fifa si muzica si sa ne punem reclame de la goggle sa facem si bani cu vizualizari.....si downladari...?
am pe un prieten care are sait de dawnladat muzica pe document a platit 20euro, vreti sa vb cu el sa ne combinam cu el sa avem si fifa si muzica si sa ne punem reclame de la goggle sa facem si bani cu vizualizari.....si downladari...?
Dey- Legenda
- Mesaj n°143
Nu,e aiurea sa fi in asociere cu cineva.
Andra Lazioforever: ti-am spus pe sapt viitoare,, acum nu..
Am intrebato daca ne ajuta cu euro si ^^.
Andra Lazioforever: ti-am spus pe sapt viitoare,, acum nu..
Am intrebato daca ne ajuta cu euro si ^^.
Kun.- Legenda
- Mesaj n°144
dinamovistu ala face trb e serios am vazut dar pe alte campuri nu pe time
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°145
ba Aly ti-am zis ca e bine sa ne bagam cu andra asta ma:( deci fi atent , ne si simtim bine , si pe deasupra ne da ia bani nu noi )))))))))) da nush daca aduce ea sau noi "saculeti".
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°148
perversi sunteti . lasa-ti fata ca e olteanca dea mea