Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
+7
»★TeLó'★«
SNAKY
GameR
Dey
Kun.
UnknownX
Gokuu
11 participanți
Admin' Room
Gokuu- Administrator
- Mesaj n°1
Admin' Room
Rezumarea primului mesaj :
Aici discutam toate problemele!
Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°453
Re: Admin' Room
PE alea cu Giovanni le-am vazut pe toate , mori de ras ))))))) Dar acolo s-a vazut cae cioban: se lauda el singur pe acolo si cand a fost vorba de masini a zis Rols Rois si cand sa zica si Land Rover sa cacat pe el nu stia sa pronunte=)))))) . Se vede ca nu s-a indepartat prea mult de vechea meserie.
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°454
PE alea cu Giovanni le-am vazut pe toate , mori de ras ))))))) Dar acolo s-a vazut cae cioban: se lauda el singur pe acolo si cand a fost vorba de masini a zis Rols Rois si cand sa zica si Land Rover sa cacat pe el nu stia sa pronunte=)))))) . Se vede ca nu s-a indepartat prea mult de vechea meserie.
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°455
d a n i e l a scris:PE alea cu Giovanni le-am vazut pe toate , mori de ras ))))))) Dar acolo s-a vazut cae cioban: se lauda el singur pe acolo si cand a fost vorba de masini a zis Rols Rois si cand sa zica si Land Rover sa cacat pe el nu stia sa pronunte=)))))) . Se vede ca nu s-a indepartat prea mult de vechea meserie.
e smecher ma giovanni .. asta nu e ca gigi .. si are dreptate smecheru din ziua de azi nu se arata.. .. bv lui )
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°456
Ba sti dc e jmeker ca are bani ! Jmekeria in ziua de azi este baniiii. Ca prin comportament nu seamana a jmeker , seamana a ultim jeg, un mahalagiu, un scandalagiu.
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°457
d a n i e l a scris:Ba sti dc e jmeker ca are bani ! Jmekeria in ziua de azi este baniiii. Ca prin comportament nu seamana a jmeker , seamana a ultim jeg, un mahalagiu, un scandalagiu.
da ce crezi ca pe el il intereseaza ce vorbeste la televizor el e smecher unde trebuie sa fie..
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°458
Becali dak ar avea gura mai mica ar fi perfect :
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°459
Iaute ce sa intampat la cei din efl , asa o fi ))))))))))))
Anunţul nr.7 - Fără chat
După cum puteţi observa chatul a fost scos. Acesta a fost scos datorită SPAM-ului care se făcea pe chat şi din această cauză apărea când intraţi pe forum,"PAGINA SUSPENDATA",deoarece consumam foarte multe resurse celor de la host şi le cădeau serverele,iar cei de acolo s-au enervat la un moment dat.
Momentan este singura decizie pe care o putem lua şi sperăm să vă obişnuiţi fără el.
Anunţul nr.7 - Fără chat
După cum puteţi observa chatul a fost scos. Acesta a fost scos datorită SPAM-ului care se făcea pe chat şi din această cauză apărea când intraţi pe forum,"PAGINA SUSPENDATA",deoarece consumam foarte multe resurse celor de la host şi le cădeau serverele,iar cei de acolo s-au enervat la un moment dat.
Momentan este singura decizie pe care o putem lua şi sperăm să vă obişnuiţi fără el.
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°460
pai ce site e asta , ca daca puiu chat cade hostu , lol !!!!krolinho a scris:Iaute ce sa intampat la cei din efl , asa o fi ))))))))))))
Anunţul nr.7 - Fără chat
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°464
Noi avem hostu bun , nu avem cum sa patim asa.
Kun.- Legenda
- Mesaj n°465
ganditi-va la 3-4 posibilitati ca sa marim activitatea pe nou time
ceva ca sa raspatimp ca fac mesaje plm cum au facut astea de pe efl chestia aia cu anunturi sa ne gandim si noi la ceva asemanator
ceva ca sa raspatimp ca fac mesaje plm cum au facut astea de pe efl chestia aia cu anunturi sa ne gandim si noi la ceva asemanator
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°466
da chiar voriam sa iti zickun. a scris:ganditi-va la 3-4 posibilitati ca sa marim activitatea pe nou time
Kun.- Legenda
- Mesaj n°467
un admin sa actualizeze echipa administrativa cu tot stafu !
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°468
Nu stiu dc tineti pizda asta in staff ,,Andra'' Nu face nimic pe forum , in plus orice idee are e RIP
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°469
intrati pe www.sport.ro si lasati la fiecare articol mesaj cu forumu )))))))))))))))))))
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°470
Saricni care trb sa le rezolval pe time nou http://time-community.com/forum/index.php
1. Stergem toate mesajel care's facute de alti , nu de admini adika topicurile alea fqt de blizzi
2. Sa postam la castigatori toti castigatori editiilor
3. Trb topicurile la fifa 10 categoria
4. Mai trb completat pe unde e nevoie pe la zona de distractie , timp liber daca mai e
5. Ori cautam alta tema ori cum dq sa nu mai apara alea forum contains ...........
6. Design frm .
7 . Chat
8. etc
Si ce mai sa imi aduk amite
1. Stergem toate mesajel care's facute de alti , nu de admini adika topicurile alea fqt de blizzi
2. Sa postam la castigatori toti castigatori editiilor
3. Trb topicurile la fifa 10 categoria
4. Mai trb completat pe unde e nevoie pe la zona de distractie , timp liber daca mai e
5. Ori cautam alta tema ori cum dq sa nu mai apara alea forum contains ...........
6. Design frm .
7 . Chat
8. etc
Si ce mai sa imi aduk amite
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°471
baaaaaaaaaaaaaaaa ............ nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . ca face reclama la onliguard si ne strge forumul★ s T a R ★ a scris:intrati pe www.sport.ro si lasati la fiecare articol mesaj cu forumu )))))))))))))))))))
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°472
Asta e problema mea si a lu Aly dc o tinem.Lasa ca e buna altdundeva , nu pe forum neaparat.krolinho a scris:Nu stiu dc tineti pizda asta in staff ,,Andra'' Nu face nimic pe forum , in plus orice idee are e RIP
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°473
AStia de la fifa 11 , unde plm sunt castigatori vostri la sez 4 , 5 , 6 ,7 ? http://www.fifa-time.com/f154-fifa-11 Aici e numa la 123 , 8 , 9 ,10 ? Voi nu stiti sai treceti ? Doamne :-J
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°474
Axel
raspunde-i u lu' domnul krol te rog frumos
raspunde-i u lu' domnul krol te rog frumos
GameR- Administrator Fifa
- Mesaj n°475
d a n i e l a scris:Asta e problema mea si a lu Aly dc o tinem.Lasa ca e buna altdundeva , nu pe forum neaparat.krolinho a scris:Nu stiu dc tineti pizda asta in staff ,,Andra'' Nu face nimic pe forum , in plus orice idee are e RIP
))))))))
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°476
krolinho a scris:AStia de la fifa 11 , unde plm sunt castigatori vostri la sez 4 , 5 , 6 ,7 ? http://www.fifa-time.com/f154-fifa-11 Aici e numa la 123 , 8 , 9 ,10 ? Voi nu stiti sai treceti ? Doamne :-J
chiar asta vorbeam cu aly noi nu am mai trecute castigatorii sezoanelor de la 10 in sus si de la 3 pana la 8
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°477
krol tu vorbeai ca arata forumu ca efl da regulamentu de la fifa 08 cum e? creca nici culoare nu difera
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°478
Regulemtul e luat de pe time 08 nu de pe efl ! :-J Doamnee ! Regulamentul ala e pe toate forumurile !
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°479
cautatile la cos ! :-J doamneetweez. a scris:krolinho a scris:AStia de la fifa 11 , unde plm sunt castigatori vostri la sez 4 , 5 , 6 ,7 ? http://www.fifa-time.com/f154-fifa-11 Aici e numa la 123 , 8 , 9 ,10 ? Voi nu stiti sai treceti ? Doamne :-J
chiar asta vorbeam cu aly noi nu am mai trecute castigatorii sezoanelor de la 10 in sus si de la 3 pana la 8
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°480
kun. a scris:un admin sa actualizeze echipa administrativa cu tot stafu !
fac eu da postati fiecare aici ce moderatori sant activi si ii tineti.