Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
+7
»★TeLó'★«
SNAKY
GameR
Dey
Kun.
UnknownX
Gokuu
11 participanți
Admin' Room
Gokuu- Administrator
- Mesaj n°1
Admin' Room
Rezumarea primului mesaj :
Aici discutam toate problemele!
Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°722
Re: Admin' Room
poate va punea dreq sa-mi schimbati pass ce id are ala sal fut umpic in gat.
Kun.- Legenda
- Mesaj n°723
eu zic sa ii dami admin lu milu si daca se intampla ceva alin raspunde ca el in cunoaste
Kun.- Legenda
- Mesaj n°724
d a n i e l a scris:Baieti vad ca sunt singur impotriva tuturor.Asta se intampla cand uni oameni se cred "sefii".
Asa ca dupa ce voi termina acest sez la fifa 11 , ma retrag de pe Time.
e bine ca ai realizat ca daca esti tu e totu
daca nu fac nimic vb si cu axxel sa nu faca nimic si ramai singur dar nu sunt genu am zis ca nu mia mia bag de asta o sa ma tin de cuvant
daca vrei sa pleci de pe time trb ta un camp serios nu se face sa modifici orele sa plm .. nu faci nimic de capu tau tot ce faci trb sa te sfatuiesti cu staffu (eu axxel cristianici si red(nu neaparat) ) red ti-a zis sa lasi ligile pana seara la 8 la 20 nu ai vrut ai facut cum ai vrut tu trb ta
sall bft in contunuare pe unde te duci
GameR- Administrator Fifa
- Mesaj n°725
Drei03 a scris:Cum de sa gandit tocmai acum sa vina admin ?
io i-am zis
Kun.- Legenda
- Mesaj n°727
kun. a scris:eu zic sa ii dami admin lu milu si daca se intampla ceva alin raspunde ca el in cunoaste
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°728
vedeti ca inscrierile la 08 le facem pe asta abia terminati ala pana atunci.
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°730
kun. a scris:kun. a scris:eu zic sa ii dami admin lu milu si daca se intampla ceva alin raspunde ca el in cunoaste
idem da nu prea kred k se va intampla ceva eu vad in milu un baiat serios si d trb
GameR- Administrator Fifa
- Mesaj n°731
io crek voi sunteti nebuni nu intelegeti k asta a venit sa faca treaba cu mine la fifa10...e vecin cu mine ma nu are ce plm sa faca:|
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°733
aaa dak e vecin cu tn nu imi fac griji ! e mai bine facut ca tn ?? in caz de bataie ???'αŁiกutzz7 a scris:io crek voi sunteti nebuni nu intelegeti k asta a venit sa faca treaba cu mine la fifa10...e vecin cu mine ma nu are ce plm sa faca:|
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°734
wa nu uitati ca krol e owner aq dak nu e 3 zile faceti ce vreti nu ... eu nu zic sa nui dati... da trb sa stie si krol.
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°735
bha faceti in plm si voi topicurile la alea cu design cu plm competitii fac eu .. maine sa fie gata sa dam drumu la 08...
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°736
wa star tu esti turc... dam azi la 08 pe asta
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°737
mama ce but. nu vezi ca aia in semifinale nu joacA?
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°738
cu Milu ala ne punem toti moderatorii in cap !
Kun.- Legenda
- Mesaj n°740
dar lionelmessi ala crede ca v-a primi admin oricum cand ne mutam nu luam cu noi niki un moderator adicca daca vreti acolo e un nou inceput !
admini noi tot nou
admini noi tot nou
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°741
Sa sti ca si face axel de zici tu .kun. a scris:d a n i e l a scris:Baieti vad ca sunt singur impotriva tuturor.Asta se intampla cand uni oameni se cred "sefii".
daca nu fac nimic vb si cu axxel sa nu faca nimic si ramai singur dar nu sunt genu am zis ca nu mia mia bag de asta o sa ma tin de cuvant
daca vrei sa pleci de pe time trb ta un camp serios nu se face sa modifici orele sa plm .. nu faci nimic de capu tau tot ce faci trb sa te sfatuiesti cu staffu (eu axxel cristianici si red(nu neaparat) ) red ti-a zis sa lasi ligile pana seara la 8 la 20 nu ai vrut ai facut cum ai vrut tu trb ta
Red face si a facut-o , bine red e red nu ai ce sa zici.
Si nu ma duc pe alt forum am mai zis asta, ma joc 07 cu baieti din cartier.
pa
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°742
d a n i e l a scris:Sa sti ca si face axel de zici tu .kun. a scris:d a n i e l a scris:Baieti vad ca sunt singur impotriva tuturor.Asta se intampla cand uni oameni se cred "sefii".
Red face si a facut-o , bine red e red nu ai ce sa zici.
Si nu ma duc pe alt forum am mai zis asta, ma joc 07 cu baieti din cartier.
pa
iauzal ma ce fac eu auzi la el mi-a facut si el clasamentele k am plecat de acasa si aq zice k nu fac eu nimic eu de cate ori am facut ce trebuia sa faceti voi ma ??
Kun.- Legenda
- Mesaj n°743
eu nu am zis nimic
gata subiect incheiat doar atat vreau sa stiu te mai acupi sau n ude sfarsitu asta de sez ?
gata subiect incheiat doar atat vreau sa stiu te mai acupi sau n ude sfarsitu asta de sez ?
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°744
M-ai inteles gresit. axel.
A zis kun. ca daca vrea iti zice tie sa nu mai faci nimic la fifa 11 si ma lasi singur.Si eu am zis ca nu faci u ce-ti zice el.
A zis kun. ca daca vrea iti zice tie sa nu mai faci nimic la fifa 11 si ma lasi singur.Si eu am zis ca nu faci u ce-ti zice el.
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°745
d a n i e l a scris:M-ai inteles gresit. axel.
aa scz :D
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°746
Da bine inteles ma ! Pana la final , nu asa face cine se respecta.kun. a scris:eu nu am zis nimic
Dey- Legenda
- Mesaj n°748
"Red face si a facut-o , bine red e red nu ai ce sa zici."
Mersi,ma simt flatat
Mersi,ma simt flatat
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°749
sTaR a scris:mama ce but. nu vezi ca aia in semifinale nu joacA?
but esti tu eu ma ocup sa joace nu stau ca tn sa dorm in papuci
sa fie clar.. in cate-va min dau drumul la inscrieri pe forumul asta dak ala nu e gata/...
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°750
Drei03 a scris:"Red face si a facut-o , bine red e red nu ai ce sa zici."
Mersi,ma simt flatat
)