TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

3 participanți

Cerere [ Ultima care o fac pe time ]

'Os'Mos'.x
    'Os'Mos'.x
    Membru
    Membru

Cerere [ Ultima care o fac pe time ] Empty Cerere [ Ultima care o fac pe time ]

Mesaj Scris de 'Os'Mos'.x Dum 31 Iul - 9:43:28

Nume : 'os'mos'.x
    Date de Contact(Y.M): necro_pd2010
    Experienta : 2 ani
    Timp liber: in ultima saptamana nu am fost liber findca am fost ocupat si nici nu am putut sa joc meciurile . dar vad ca acum am timp si pot sami joc toate meciurile
    Ai mai Moderat?: desigur
    Ce fifa joci?: joc 08
    Ai mai fost in FT?: da am fost .
    Am facut cererea acesta pentru a cere rangul de administrator [ daca se poate ] in locul lui snaky . Acum am timp . Stiu ca o sa fiu respins [ cum am mai fost mereu ] orcum astept tot felul de pareri . Si e probabil sa iau ban . Multumesc
    Kun.
    Kun.
    Legenda
    Legenda

Cerere [ Ultima care o fac pe time ] Empty Re: Cerere [ Ultima care o fac pe time ]

Mesaj Scris de Kun. Dum 31 Iul - 9:45:58

eu nu te cunmosc si admin nu iti dam tie winking stai flexat happy

Contra
    Kun.
    Kun.
    Legenda
    Legenda

Cerere [ Ultima care o fac pe time ] Empty Re: Cerere [ Ultima care o fac pe time ]

Mesaj Scris de Kun. Dum 31 Iul - 9:46:32

app ms ca imi porti signu si avataru :D

stiu ca sunt bun haha
    'Os'Mos'.x
    'Os'Mos'.x
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de 'Os'Mos'.x Dum 31 Iul - 9:47:05

npc haha
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Dum 31 Iul - 9:52:43

Nume : 'os'mos'.x
    Date de Contact(Y.M): necro_pd2010
    Experienta : 2 ani
    Timp liber: in ultima saptamana nu am fost liber findca am fost ocupat si nici nu am putut sa joc meciurile . dar vad ca acum am timp si pot sami joc toate meciurile
    Ai mai Moderat?: desigur
    Ce fifa joci?: joc 08
    Ai mai fost in FT?: da am fost .
    Am facut cererea acesta pentru a cere rangul de administrator [ daca se poate ] in locul lui snaky . Acum am timp . Stiu ca o sa fiu respins [ cum am mai fost mereu ] orcum astept tot felul de pareri . Si e probabil sa iau ban . Multumesc

Nu mai face cereri

Respins

Topic Closed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi - 14:12:21