TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

4 participanți

* Finala UCL - FIFA 2008 [ Season XVI ]

»★TeLó'★«
    »★TeLó'★«
    Legenda
    Legenda

* Finala UCL - FIFA 2008 [ Season XVI ] Empty * Finala UCL - FIFA 2008 [ Season XVI ]

Mesaj Scris de »★TeLó'★« Lun 8 Aug - 19:36:54

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, SEASON XVI.

Chelsea // alex_fifa_08 1-2 Bayern Munchen // pasarik87

SUCCES!!!

»★TeLó'★«
    »★TeLó'★«
    Legenda
    Legenda

* Finala UCL - FIFA 2008 [ Season XVI ] Empty Re: * Finala UCL - FIFA 2008 [ Season XVI ]

Mesaj Scris de »★TeLó'★« Lun 8 Aug - 19:47:18

SUCCES!
    pasarik
    pasarik
    Membru
    Membru

* Finala UCL - FIFA 2008 [ Season XVI ] Empty Re: * Finala UCL - FIFA 2008 [ Season XVI ]

Mesaj Scris de pasarik Lun 8 Aug - 20:00:15

Chelsea--- Bayern Munchen 1-2 si pe ip-ul lui cum a zis... bye rolling
    CR7 ;x
    CR7 ;x
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de CR7 ;x Lun 8 Aug - 20:00:32

chelsea 1-2 bayern munchen

uh incerci sa joci un fotbal care te depaseste frate ! e voie posesie pe linia de fund ? fundasu stanga . central (aman2) . fundasu dreapta . portar .. A la maxim happy + asa ai jucat tot meciu -> http://postimage.org/image/1uulzuibo/

MI RUSINE K M~O BATUT UN SLAB K TINE .. salut happy
    CR7 ;x
    CR7 ;x
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de CR7 ;x Lun 8 Aug - 20:01:44

pasarik a scris:Chelsea--- Bayern Munchen 1-2 si pe ip-ul lui cum a zis... bye rolling

ma haha mkr eu am jucat 3-4-3 (app la offsinde) te`ai bagat cu fundu in porta ai jucat 5-3-2 dute la furat ma ! si asa nu`mi plc jocu tau .. dup parerea mea ejti mult sub nivelu meu !
    pasarik
    pasarik
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de pasarik Lun 8 Aug - 20:05:37

CR7 ;x a scris:chelsea 1-2 bayern munchen

uh incerci sa joci un fotbal care te depaseste frate ! e voie posesie pe linia de fund ? fundasu stanga . central (aman2) . fundasu dreapta . portar .. A la maxim happy + asa ai jucat tot meciu -> http://postimage.org/image/1uulzuibo/

MI RUSINE K M~O BATUT UN SLAB K TINE .. salut happy

sincer cred k trebuie sa inveti sa pierzi...pn akm nush ce are ip meu am jucat pe al tau...acelasi rezultat infrangere... at whit\\'s rolling rass
    CR7 ;x
    CR7 ;x
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de CR7 ;x Lun 8 Aug - 20:07:30

da bravo ! ti`am zis care e diferenta dintre noi 2 haha eu joc totu pe atac uh te aperi . ai tras 2 suturi la porata si alea (cu bulan) .. nu uita ce ocazii am avut eu .. haha
    pasarik
    pasarik
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de pasarik Lun 8 Aug - 20:08:57

Admini va anunta ca pn sambata seara nu intru pe mess, sant plecat la tara...Atunci imi voi alege echipa...am lasat msg sa nu ziceti k nu vreau sa ma inscriu...
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Lun 8 Aug - 20:31:24

Topic Closed

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi - 13:55:34