Scris de venom Vin 12 Iul - 10:33:47
e vb de meciul cu milan unde deja facusem postul !
deci la retur a fost ok prima repriza , eu aveam 1 om mai putin luasem rosu, era 4-4 la pauza cand deodata prin min 50 pe acolo dupa pauza....... a disparut radar TOT deci nu mai puteam juca nimic ca nu stiam unde sunt juc ....... penibil fifa asa ,
Cer rejucare pt ca nu am avut cum sami apar sansele dintrun bug de asta lam lasat sa dea goluri si am filmat sa vedeti si voi, deci cer rejucare la retur......repet scorul la pauza era 4-4 deci, tot ce sa int sa intamplat dupa pauza, si mai am filmari vi le pot arata pe toate lol lol lol lol lol
https://youtu.be/YxFQA57RNQUdupa cum se vede in video numi aparea radar + sut la jucatori + scor etc.....deci nimik pur si simplu.... cum pot sa joc cand nu stiu unde mis jucatori??? plus ca de asta am stat si de filmat ca repet la pauza era 4-4
dupa ce am condus de 3 ori .....eu cer doar sami apar corect sansele atat se vede pe video ca e gol se vad doar jucatori in rest nimic, si mai am videouri pe pc, oricand poate sa intre un admin in pc sa se uite ! exact dupa pauza sa mai dat 1 sut.... si a disparut ! si normal ca apoi nu mai stiam unde pasam sau ce faceam...... doar am filmat, plus ca m-am oprit de cateva ori ..... ca sa-mi dea gol !!! Eu cer rejucare....... ori tot meciul ca la pauza era 4-4 ori repriza 2 si eu cu un om mai putin
in conditii normale~