Id :
Echipa :
Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) :
Motivul retragerii :
Asta din Comuna Smeeni , Judetul Buzau ... aici nu mai joci ca nu e pe crezut !!! bafta !!!cereanimsmeeni a scris:Id :lewandowski_action
Echipa :torino
Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) :150=3free+leonhardsen
Motivul retragerii :am crezut ca ii la 9 free !
`iR3aL;x a scris:Id : me_a1meRr
Echipa : Barcelona
c1free [malada boleslav] - 30mil [barcelona]
3 Free [ Dyn. Budejovice ] = 90.000.000 $ [ Barcelona ]
90mil [catania] - Ronaldinho [barcelona]
henry[barcelona] - 100mil [catania]
Sylvinho[Barcelona]-50[Real Madrid]
+20 avatar.
Edmilson[Barcelona ] - 35 mil [Wigan]
40[barca] - vargas[catania]
Eto'o [ Barcelona ] = 85.000.000 $ [ Treviso ]
Y.Toure [Barcelona ] = 25.000.000 € [Tottenham ]
Zambrotta [ Barcelona ] = 35.000.000€ + 2 licitatii [ Bytom ]
Iniesta [ Barcelona ] - 40 mil [ Fc laussane]
Bojan[barca] - 50mil [ chelsea ]
Dos Santos [ barca ] - 60mil [rangers]
+aia de la free.
Motivul retragerii : plec in cantonament....si n-am cum sa joc...
Criss a scris:Id : luur_luur17
Echipa : Arsenal
Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : ...
Motivul retragerii : Plec la mare..si + ca numai copii in campionat..care joaca interzis..( ex: numa q+w...tot meciul numai in banda apoi a+s)..o sa revin cand ma intorc.) salut
C R I S T I a scris:Id : cristi_Torje2001
Echipa : Anderlecht
Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : -
Motivul retragerii : ----
Echipa e facuta
мя.яaғa a scris:Id: rafaelstyle97
Echipa: Marseille
Echipa e facuta.. doar sa joace meciuri
Am trb in apartament renovez si nu pot juca...
palysan07 a scris:palysan07 - chesterfild echipa buna ,,,ma retrag am pucte nu stiu cate,,,,nu mai joc fifa...sunt satul de idioti.....prefer sa fumez o tigare linistit dcat sa imi bat capul cu toti tampiti.....bafta cu camp,super tare,,,,bv
Marco Reus a scris:Id : adelin.2008
Echipa : Tottenham
Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : Echipa Finalizata
Motivul retragerii : Nu mai imi merge pc , abia mai pot face ceva , si am facut aceasta cerere.
Daca se pricepe cineva la pc , rog sa imi lase un Mesaj Privat.
Salut !
Voi reveni probabil cand il voi repara , pana atunci multa bafta in continuare !
Scuza-ma ca nu ti-am acordat timp destul ca sa iti joci meciurile , dar problema e ca aici nu se fac blaturi , asta denota seriozitatea ta , un player care cere profesionalism si seriozitatea nu musca de unde nu trebuie . Scuza-ma ca personalitatea ta nu iti permite sa joci in UEL . Scuza-ma ca in 2 zile ai jucat un singur meci pe teren ''ONLINE'' , restu meciurilor jucate sunt ''ca in liga lu mitica '' . DE Joi seara pana Sambata la 20:00 , iti garantez eu ca juca-i mai mult decat "decent'' . DAR PROBLEMA TA RAMANE CALIFICARE IN UEL !UnuOarecare a scris:Bytom - UEL
Am primit echipa joi seara cu 2 meciuri disputate.. am avut la dispozitie 2 zile.. VINERI si SAMBATA sa joc 20 de meciuri.. am jucat vreo 6-8 meciuri pentru ca acei playeri au fost on-line.. restul nu au intrat nici o secunda pe mess..iar cei care au mai intrat..m-au refuzat.
Ieri am fost si eu la piscina ca tot omu.. si seara vin acasa si mi se spune ca termenul e gata.
Eu sunt unul care sta destul de mult timp on-line si imi place sa joc FIFA.. dar nici sa joc 20 de meciuri intr-o singura zi(VINERI) nu pot, numai zic ca s-au schimbat vreo 8 playeri in liga aia..nici nu se stia cu cine am meci.
Astea fiind spuse.. eu nu stau sa joc in UEL pentru ca voi nu ati lasat un termen decent. Daca vreti ca pe viitor userii sa vina si sa joace pe site-ul vostru, ar trebui sa mai lucrati putin la capitolul seriozitate si profesionalism.
Bafta si numai bine.
REZOLVATUnuOarecare a scris:Bytom - UEL
Am primit echipa joi seara cu 2 meciuri disputate.. am avut la dispozitie 2 zile.. VINERI si SAMBATA sa joc 20 de meciuri.. am jucat vreo 6-8 meciuri pentru ca acei playeri au fost on-line.. restul nu au intrat nici o secunda pe mess..iar cei care au mai intrat..m-au refuzat.
Ieri am fost si eu la piscina ca tot omu.. si seara vin acasa si mi se spune ca termenul e gata.
Eu sunt unul care sta destul de mult timp on-line si imi place sa joc FIFA.. dar nici sa joc 20 de meciuri intr-o singura zi(VINERI) nu pot, numai zic ca s-au schimbat vreo 8 playeri in liga aia..nici nu se stia cu cine am meci.
Astea fiind spuse.. eu nu stau sa joc in UEL pentru ca voi nu ati lasat un termen decent. Daca vreti ca pe viitor userii sa vina si sa joace pe site-ul vostru, ar trebui sa mai lucrati putin la capitolul seriozitate si profesionalism.
Bafta si numai bine.
kROL a scris:Scuza-ma ca nu ti-am acordat timp destul ca sa iti joci meciurile , dar problema e ca aici nu se fac blaturi , asta denota seriozitatea ta , un player care cere profesionalism si seriozitatea nu musca de unde nu trebuie . Scuza-ma ca personalitatea ta nu iti permite sa joci in UEL . Scuza-ma ca in 2 zile ai jucat un singur meci pe teren ''ONLINE'' , restu meciurilor jucate sunt ''ca in liga lu mitica '' . DE Joi seara pana Sambata la 20:00 , iti garantez eu ca juca-i mai mult decat "decent'' . DAR PROBLEMA TA RAMANE CALIFICARE IN UEL !UnuOarecare a scris:Bytom - UEL
Bafta si numai bine.
O ZI BUNA !
Bine nu e blat , e "omenie" sa il citez pe un personaj carismatic nea Gigi . PROBLEMA e alta ca ti-ai asumat raspundere , termenul era afisat de miercuri . Chestia cu 8 inlocuiri de unde ai scos-o ? De cand ai primit echipa au fost 2 inlocuiri si anume Chelsea si Napoli .UnuOarecare a scris:kROL a scris:Scuza-ma ca nu ti-am acordat timp destul ca sa iti joci meciurile , dar problema e ca aici nu se fac blaturi , asta denota seriozitatea ta , un player care cere profesionalism si seriozitatea nu musca de unde nu trebuie . Scuza-ma ca personalitatea ta nu iti permite sa joci in UEL . Scuza-ma ca in 2 zile ai jucat un singur meci pe teren ''ONLINE'' , restu meciurilor jucate sunt ''ca in liga lu mitica '' . DE Joi seara pana Sambata la 20:00 , iti garantez eu ca juca-i mai mult decat "decent'' . DAR PROBLEMA TA RAMANE CALIFICARE IN UEL !UnuOarecare a scris:Bytom - UEL
Bafta si numai bine.
O ZI BUNA !
Probabil nu stii semnificatia cuvantului "blat", cel putin in contextul asta.
Nu cred ca tre sa-mi scuz eu corectitudinea in fata ta, dar sa-ti zic totusi cum a fost.. am jucat 6 meciuri joi seara si vineri dimineata, daca nu ma insel.. 5 victorii si un egal.. vineri dupa-amiaza mai aveam la grupul meciuri pe bogdanelfcsb.. l-am intrebat si joi si vineri de vreo 3-4 ori daca joaca, de fiecare data m-a refuzat. Apoi l-am intrebat pe arrow.. a zis ca s-a retras.. apoi pe adam_bogdan.. dar vazusem ca jucase ala de avusese bYtom inainte.. apoi am primit add vineri seara de la 1 care tocmai primise echipa. Sambata dimineata plec la piscina si ma intorc Duminica la ora 19.00 si intra vladutz ala pe mine sa zica sa jucam ca expira termenul.. eu la ora 19.30 plec la munca.. ca lucrez seara..i-am zis ca nu am cum sa joc.. si s-a rugat vreo 5 minute de mine sa-i dau meciurile.. fiind oricum SCARBIT ca jucasem 6 meciuri degeaba si mi-am cautat adversarii tot DEGEABA.. am zis.. trece ma 3 pct si 3 pct si lasa-ma. La fel i-am zis si lui Skater..daca are nevoie de puncte..sa treaca 1 si 1..
Asadar.. am confirmat ultimele 4 rezultate.. DOAR pentru ca nu am avut timp sa-mi disput meciurile, nu am facut blaturi sau ce spui tu acolo. Daca aveam timp sa joc, ma calificam fara probleme.
Tu nu trebuie sa-ti faci griji de personalitatea mea, tre sa te gandesti ca ai facut 8 inlocuiri intr-o liga de 12.. daca tu ai dat echipe joi si vineri.. cand aveam timp noi astia sa jucam meciurile?? tre sa dai sansa playerilor sa isi joace meciurile.. acceptam calificarea in UEL daca imi disputam toate meciurile si o "meritam", dar asa? pentru mine UEL e un fel de retrogradare. si nu o spun ca ma cred vedeta.. dar asa cred eu.. cel mai bun jucator castiga UCL.. UEL o castiga un player care nu face fata in UCL.
O zi buna si tie.
Gaby_fifa10 a scris:si pe mn ma sunat ma.ta ca cica ia doar 5 lei pe mu ie:X deci daca ma duc cu salaru lu tata ii dau la mu ie permanent:)Tu esti un ca.cat cu ochi taci in pizda mati
Gaby_fifa10 a scris:Id :Gaby_fifa10
Echipa :NewCastel
Motivul retragerii :Ma sunat mama azi si trebuie sa plec in afara imi pare rau.