TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

+9
palysan07
' C R I S T I '
мя.яaғa
Criss
StivG
`iR3aL;x
RodAnca
ColorSteel01
.balamuc'
13 participanți

Retrageri

.balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Retrageri Empty Retrageri

Mesaj Scris de .balamuc' Mier 17 Iul - 13:36:24

In cazul in care nu vreti sa mai continuati in competitie , va rugam sa postati mai jos dupa urmatorul model :

Id :
    Echipa :
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) :
    Motivul retragerii :

ColorSteel01
    ColorSteel01
    Membru
    Membru

Retrageri Empty Re: Retrageri

Mesaj Scris de ColorSteel01 Sam 20 Iul - 17:40:58

Id :lewandowski_action
    Echipa :torino
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) :150=3free+leonhardsen
    Motivul retragerii :am crezut ca ii la 9 free !
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Sam 20 Iul - 17:42:19

cereanimsmeeni a scris:Id :lewandowski_action
    Echipa :torino
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) :150=3free+leonhardsen
    Motivul retragerii :am crezut ca ii la 9 free !
    Asta din Comuna Smeeni , Judetul Buzau ... aici nu mai joci ca nu e pe crezut happy !!! bafta !!!
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Sam 20 Iul - 18:20:44

rezolvat

inlocuit cu pyppo_war
    `iR3aL;x
    `iR3aL;x
    Moderator
    Moderator

Mesaj Scris de `iR3aL;x Dum 21 Iul - 20:29:04

Id : me_a1meRr
    Echipa : Barcelona
    c1free [malada boleslav] - 30mil [barcelona]
    3 Free [ Dyn. Budejovice ] = 90.000.000 $ [ Barcelona ]
    90mil [catania] - Ronaldinho [barcelona]
    henry[barcelona] - 100mil [catania]
    Sylvinho[Barcelona]-50[Real Madrid]
    +20 avatar.
    Edmilson[Barcelona ] - 35 mil [Wigan]
    40[barca] - vargas[catania]
    Eto'o [ Barcelona ] = 85.000.000 $ [ Treviso ]
    Y.Toure [Barcelona ] = 25.000.000 € [Tottenham ]
    Zambrotta [ Barcelona ] = 35.000.000€ + 2 licitatii [ Bytom ]
    Iniesta [ Barcelona ] - 40 mil [ Fc laussane]
    Bojan[barca] - 50mil [ chelsea ]
    Dos Santos [ barca ] - 60mil [rangers]
    +aia de la free.

Motivul retragerii : plec in cantonament....si n-am cum sa joc...
    StivG
    StivG
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de StivG Dum 21 Iul - 20:44:58

`iR3aL;x a scris:Id : me_a1meRr
    Echipa : Barcelona
    c1free [malada boleslav] - 30mil [barcelona]
    3 Free  [ Dyn. Budejovice ] = 90.000.000 $ [ Barcelona ]
    90mil [catania] - Ronaldinho [barcelona]
    henry[barcelona] - 100mil [catania]
    Sylvinho[Barcelona]-50[Real Madrid]
    +20 avatar.
    Edmilson[Barcelona ] - 35 mil [Wigan]
    40[barca] - vargas[catania]
    Eto'o [ Barcelona ] = 85.000.000 $ [ Treviso ]
    Y.Toure [Barcelona ] = 25.000.000 € [Tottenham ]
    Zambrotta [ Barcelona ] = 35.000.000€ + 2 licitatii [ Bytom ]
    Iniesta [ Barcelona ] - 40 mil [ Fc laussane]
    Bojan[barca] - 50mil [ chelsea ]
    Dos Santos [ barca ] - 60mil [rangers]
    +aia de la free.

Motivul retragerii : plec in cantonament....si n-am cum sa joc...

rezolvat !
    noul cu barca este : talent.florinsalam
    Criss
    Criss
    Winner
    Winner

Mesaj Scris de Criss Lun 22 Iul - 20:08:52

Id : luur_luur17
    Echipa : Arsenal
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : ...
    Motivul retragerii : Plec la mare..si + ca numai copii in campionat..care joaca interzis..( ex: numa q+w...tot meciul numai in banda apoi a+s)..o sa revin cand ma intorc.) salut
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Lun 22 Iul - 21:29:37

Criss a scris:Id : luur_luur17
    Echipa : Arsenal
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : ...
    Motivul retragerii : Plec la mare..si + ca numai copii in campionat..care joaca interzis..( ex: numa q+w...tot meciul numai in banda apoi a+s)..o sa revin cand ma intorc.) salut

rezolvat !

noul cu arsenal : el.legend97 !
    мя.яaғa
    мя.яaғa
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de мя.яaғa Mar 23 Iul - 9:29:26

Id: rafaelstyle97
    Echipa: Marseille

Echipa e facuta.. doar sa joace meciuri

Am trb in apartament renovez si nu pot juca...
    ' C R I S T I '
    ' C R I S T I '
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de ' C R I S T I ' Mar 23 Iul - 10:42:57

Id : cristi_Torje2001
    Echipa : Anderlecht
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : -
    Motivul retragerii : ----

Echipa e facuta
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Mar 23 Iul - 10:50:03

C R I S T I a scris:Id : cristi_Torje2001
    Echipa : Anderlecht
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : -
    Motivul retragerii : ----

Echipa e facuta

Rezolvat !
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Mar 23 Iul - 10:54:34

мя.яaғa a scris:Id: rafaelstyle97
    Echipa: Marseille

Echipa e facuta.. doar sa joace meciuri

Am trb in apartament renovez si nu pot juca...

Rezolvat !big hug 
    palysan07
    palysan07
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de palysan07 Mier 24 Iul - 20:46:22

palysan07 - chesterfild echipa buna ,,,ma retrag am pucte nu stiu cate,,,,nu mai joc fifa...sunt satul de idioti.....prefer sa fumez o tigare linistit dcat sa imi bat capul cu toti tampiti.....bafta cu camp,super tare,,,,bv
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Mier 24 Iul - 21:01:10

palysan07 a scris:palysan07 - chesterfild echipa buna ,,,ma retrag am pucte nu stiu cate,,,,nu mai joc fifa...sunt satul de idioti.....prefer sa fumez o tigare linistit dcat sa imi bat capul cu toti tampiti.....bafta cu camp,super tare,,,,bv

rezolvat !
    Marco Reus
    Marco Reus
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de Marco Reus Vin 26 Iul - 20:31:48

Id : adelin.2008
    Echipa : Tottenham
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : Echipa Finalizata
    Motivul retragerii :
    Nu mai imi merge pc , abia mai pot face ceva , si am facut aceasta cerere.
    Daca se pricepe cineva la pc , rog sa imi lase un Mesaj Privat.
    Salut !
    Voi reveni probabil cand il voi repara , pana atunci multa bafta in continuare !

.balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Vin 26 Iul - 20:36:44

Marco Reus a scris:
    Id : adelin.2008
    Echipa : Tottenham
    Modificarile pe care le-aţi făcut la echipă (daca aţi făcut) : Echipa Finalizata
    Motivul retragerii :
    Nu mai imi merge pc , abia mai pot face ceva , si am facut aceasta cerere.
    Daca se pricepe cineva la pc , rog sa imi lase un Mesaj Privat.
    Salut !
    Voi reveni probabil cand il voi repara , pana atunci multa bafta in continuare !

rezxolvat

cu cristy.pato !
    UnuOarecare
    UnuOarecare
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de UnuOarecare Dum 28 Iul - 13:32:36

Bytom - UEL

Am primit echipa joi seara cu 2 meciuri disputate.. am avut la dispozitie 2 zile.. VINERI si SAMBATA sa joc 20 de meciuri.. am jucat vreo 6-8 meciuri pentru ca acei playeri au fost on-line.. restul nu au intrat nici o secunda pe mess..iar cei care au mai intrat..m-au refuzat.
    Ieri am fost si eu la piscina ca tot omu.. si seara vin acasa si mi se spune ca termenul e gata.

Eu sunt unul care sta destul de mult timp on-line si imi place sa joc FIFA.. dar nici sa joc 20 de meciuri intr-o singura zi(VINERI) nu pot, numai zic ca s-au schimbat vreo 8 playeri in liga aia..nici nu se stia cu cine am meci.

Astea fiind spuse.. eu nu stau sa joc in UEL pentru ca voi nu ati lasat un termen decent. Daca vreti ca pe viitor userii sa vina si sa joace pe site-ul vostru, ar trebui sa mai lucrati putin la capitolul seriozitate si profesionalism.

Bafta si numai bine.
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Dum 28 Iul - 13:49:33

UnuOarecare a scris:Bytom - UEL

Am primit echipa joi seara cu 2 meciuri disputate.. am avut la dispozitie 2 zile.. VINERI si SAMBATA sa joc 20 de meciuri.. am jucat vreo 6-8 meciuri pentru ca acei playeri au fost on-line.. restul nu au intrat nici o secunda pe mess..iar cei care au mai intrat..m-au refuzat.
    Ieri am fost si eu la piscina ca tot omu.. si seara vin acasa si mi se spune ca termenul e gata.

Eu sunt unul care sta destul de mult timp on-line si imi place sa joc FIFA.. dar nici sa joc 20 de meciuri intr-o singura zi(VINERI) nu pot, numai zic ca s-au schimbat vreo 8 playeri in liga aia..nici nu se stia cu cine am meci.

Astea fiind spuse.. eu nu stau sa joc in UEL pentru ca voi nu ati lasat un termen decent.  Daca vreti ca pe viitor userii sa vina si sa joace pe site-ul vostru, ar trebui sa mai lucrati putin la capitolul seriozitate si profesionalism.

Bafta si numai bine.
    Scuza-ma ca nu ti-am acordat timp destul ca sa iti joci meciurile , dar problema e ca aici nu se fac blaturi  , asta denota seriozitatea ta , un player care cere profesionalism si seriozitatea nu musca de unde nu trebuie  . Scuza-ma ca personalitatea ta nu iti permite sa joci in UEL . Scuza-ma ca in 2 zile ai jucat un singur meci pe teren ''ONLINE''  , restu meciurilor jucate sunt   ''ca in liga lu mitica '' .  DE Joi seara pana Sambata la 20:00 , iti garantez eu ca juca-i mai mult decat  "decent'' . DAR PROBLEMA TA RAMANE CALIFICARE IN UEL !

O ZI BUNA !
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Dum 28 Iul - 13:56:54

Astea fiind spuse.. eu nu stau sa joc in UEL pentru ca voi nu ati lasat un termen decent.  Daca vreti ca pe viitor userii sa vina si sa joace pe site-ul vostru, ar trebui sa mai lucrati putin la capitolul seriozitate si profesionalism.

Bafta si numai bine.
    REZOLVAT
    UnuOarecare
    UnuOarecare
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de UnuOarecare Dum 28 Iul - 14:10:43

kROL a scris:

Bafta si numai bine.
    Scuza-ma ca nu ti-am acordat timp destul ca sa iti joci meciurile , dar problema e ca aici nu se fac blaturi  , asta denota seriozitatea ta , un player care cere profesionalism si seriozitatea nu musca de unde nu trebuie  . Scuza-ma ca personalitatea ta nu iti permite sa joci in UEL . Scuza-ma ca in 2 zile ai jucat un singur meci pe teren ''ONLINE''  , restu meciurilor jucate sunt   ''ca in liga lu mitica '' .  DE Joi seara pana Sambata la 20:00 , iti garantez eu ca juca-i mai mult decat  "decent'' .  DAR PROBLEMA TA RAMANE CALIFICARE IN UEL !

O ZI BUNA !

Probabil nu stii semnificatia cuvantului "blat", cel putin in contextul asta.

Nu cred ca tre sa-mi scuz eu corectitudinea in fata ta, dar sa-ti zic totusi cum a fost.. am jucat 6 meciuri joi seara si vineri dimineata, daca nu ma insel.. 5 victorii si un egal.. vineri dupa-amiaza mai aveam la grupul meciuri pe bogdanelfcsb.. l-am intrebat si joi si vineri de vreo 3-4 ori daca joaca, de fiecare data m-a refuzat. Apoi l-am intrebat pe arrow.. a zis ca s-a retras.. apoi pe adam_bogdan.. dar vazusem ca jucase ala de avusese bYtom inainte.. apoi am primit add vineri seara de la 1 care tocmai primise echipa. Sambata dimineata plec la piscina si ma intorc Duminica la ora 19.00 si intra vladutz ala pe mine sa zica sa jucam ca expira termenul.. eu la ora 19.30 plec la munca.. ca lucrez seara..i-am zis ca nu am cum sa joc.. si s-a rugat vreo 5 minute de mine sa-i dau meciurile.. fiind oricum SCARBIT ca jucasem 6 meciuri degeaba si mi-am cautat adversarii tot DEGEABA.. am zis.. trece ma 3 pct si 3 pct si lasa-ma. La fel i-am zis si lui Skater..daca are nevoie de puncte..sa treaca 1 si 1..

Asadar.. am confirmat ultimele 4 rezultate.. DOAR pentru ca nu am avut timp sa-mi disput meciurile, nu am facut blaturi sau ce spui tu acolo. Daca aveam timp sa joc, ma calificam fara probleme.

Tu nu trebuie sa-ti faci griji de personalitatea mea, tre sa te gandesti ca ai facut 8 inlocuiri intr-o liga de 12.. daca tu ai dat echipe joi si vineri.. cand aveam timp noi astia sa jucam meciurile?? tre sa dai sansa playerilor sa isi joace meciurile.. acceptam calificarea in UEL daca imi disputam toate meciurile si o "meritam", dar asa? pentru mine UEL e un fel de retrogradare. si nu o spun ca ma cred vedeta.. dar asa cred eu.. cel mai bun jucator castiga UCL.. UEL o castiga un player care nu face fata in UCL.

O zi buna si tie.
    RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

Mesaj Scris de RodAnca Dum 28 Iul - 14:20:43

UnuOarecare a scris:
    kROL a scris:

Bafta si numai bine.
    Scuza-ma ca nu ti-am acordat timp destul ca sa iti joci meciurile , dar problema e ca aici nu se fac blaturi  , asta denota seriozitatea ta , un player care cere profesionalism si seriozitatea nu musca de unde nu trebuie  . Scuza-ma ca personalitatea ta nu iti permite sa joci in UEL . Scuza-ma ca in 2 zile ai jucat un singur meci pe teren ''ONLINE''  , restu meciurilor jucate sunt   ''ca in liga lu mitica '' .  DE Joi seara pana Sambata la 20:00 , iti garantez eu ca juca-i mai mult decat  "decent'' .  DAR PROBLEMA TA RAMANE CALIFICARE IN UEL !

O ZI BUNA !

Probabil nu stii semnificatia cuvantului "blat", cel putin in contextul asta.  

Nu cred ca tre sa-mi scuz eu corectitudinea in fata ta, dar sa-ti zic totusi cum a fost..  am jucat 6 meciuri joi seara si vineri dimineata, daca nu ma insel.. 5 victorii si un egal.. vineri dupa-amiaza mai aveam la grupul meciuri pe bogdanelfcsb.. l-am intrebat si joi si vineri de vreo 3-4 ori daca joaca, de fiecare data m-a refuzat. Apoi l-am intrebat pe arrow.. a zis ca s-a retras.. apoi pe adam_bogdan.. dar vazusem ca jucase ala de avusese bYtom inainte.. apoi am primit add vineri seara de la 1 care tocmai primise echipa.  Sambata dimineata plec la piscina si ma intorc Duminica la ora 19.00 si intra vladutz ala pe mine sa zica sa jucam ca expira termenul.. eu la ora 19.30 plec la munca.. ca lucrez seara..i-am zis ca nu am cum sa joc.. si s-a rugat vreo 5 minute de mine sa-i dau meciurile.. fiind oricum SCARBIT ca jucasem 6 meciuri degeaba si mi-am cautat adversarii tot DEGEABA.. am zis.. trece ma 3 pct si 3 pct si lasa-ma.  La fel i-am zis si lui Skater..daca are nevoie de puncte..sa treaca 1 si 1..  

Asadar.. am confirmat ultimele 4 rezultate.. DOAR pentru ca nu am avut timp sa-mi disput meciurile, nu am facut blaturi sau ce spui tu acolo. Daca aveam timp sa joc, ma calificam fara probleme.

Tu nu trebuie sa-ti faci griji de personalitatea mea, tre sa te gandesti ca ai facut 8 inlocuiri intr-o liga de 12.. daca tu ai dat echipe joi si vineri.. cand aveam timp noi astia sa jucam meciurile?? tre sa dai sansa playerilor sa isi joace meciurile.. acceptam calificarea in UEL daca imi disputam toate meciurile si o "meritam", dar asa? pentru mine UEL e un fel de retrogradare. si nu o spun ca ma cred vedeta.. dar asa cred eu.. cel mai bun jucator castiga UCL.. UEL o castiga un player care nu face fata in UCL.

O zi buna si tie.
    Bine nu e blat , e "omenie" sa il citez pe un personaj carismatic nea Gigi . PROBLEMA e alta ca ti-ai asumat raspundere happy , termenul era afisat de miercuri . Chestia cu 8 inlocuiri de unde ai scos-o ? De cand ai primit echipa au fost 2 inlocuiri si anume Chelsea si Napoli .

In fine nu vreau sa imi schimb parerea despre tine . NU E NICI O SUPARARE !

Gaby_fifa10
    Gaby_fifa10
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Gaby_fifa10 Dum 4 Aug - 21:21:06

Id :Gaby_fifa10
    Echipa :NewCastel
    Motivul retragerii :Ma sunat mama azi si trebuie sa plec in afara imi pare rau.
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Dum 4 Aug - 21:28:48

si pe mine m-a sunat tata si a zis ca iei ban pe ip !
    Gaby_fifa10
    Gaby_fifa10
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Gaby_fifa10 Dum 4 Aug - 21:43:54

si pe mn ma sunat [[INTERZIS]] ca cica ia doar 5 lei pe [INTERZIS]:X deci daca ma duc cu salaru lu tata ii dau la [INTERZIS] permanent:)Tu esti un [[INTERZIS]] cu ochi taci in pizda mati
    Gaby_fifa10
    Gaby_fifa10
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de Gaby_fifa10 Dum 4 Aug - 21:45:12

Gaby_fifa10 a scris:si pe mn ma sunat ma.ta ca cica ia doar 5 lei pe mu ie:X deci daca ma duc cu salaru lu tata ii dau la mu ie permanent:)Tu esti un ca.cat cu ochi taci in pizda mati
    palysan07
    palysan07
    Membru
    Membru

Mesaj Scris de palysan07 Dum 4 Aug - 21:54:53

Gaby_fifa10 a scris:Id :Gaby_fifa10
    Echipa :NewCastel
    Motivul retragerii :Ma sunat mama azi si trebuie sa plec in afara imi  pare rau.

dute da dute si in buzz meu,,de ratat de om,..nu gasiti om de fifa mai [[INTERZIS]] ca asta ..pe unde a fost a luat ban asta si ratatul de mihai.parkou10 astea sa inscriu doar ca sa faca id,,de jucatori de fifa pt pisatul lor de campionat si akolo cine ii bate ia ban..de ciuda,,dava-si la cioc,,de spurcati,,,
    DOPE
    DOPE
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de DOPE Dum 4 Aug - 22:07:40

Gaby_fifa10 10Sezoane nu mai joci in Time League !
    .balamuc'
    .balamuc'
    V.I.P.
    V.I.P.

Mesaj Scris de .balamuc' Dum 4 Aug - 22:10:03

BAN PE IP !!

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-