posteaza aici dupa modelul:
Echipa:
Management:
Motiv:
Rezolvata .SenZaTioNaL;x a scris:Echipa:Espanyol
Management:NImic
Motiv:-
rezolvatAdrian. a scris:Echipa: Galatasaray
Management: 1 Transfer cu jucatorul Sabrio
Motiv: Probleme Personale
rezolvat.zidan_no_2 a scris:Echipa: sunderland
Management: echipa e facuta . 5 stele
Motiv: probleme personale!
rezolvat + 1 warnmitu06 a scris:Myskyxboydark
fenerbache-
Motiv-prea mult ghinion am POrtaru ala de [interzis] i da degajare lu ala in muie si gol dao plm de trB!
SI TU PRIN SERIOZITATE TA VREI SA IAU TOATE ID SA LE SPUN CA AI NETUL SLAB . Cu ce suntem noi de vina ?●p!†έℜ a scris:id dcapel86
echipa liverpool
liga 7
bai nene deci sunt niste specimene de copii...nu inteleg ca mie numi merge knd dau host si asta o stiti si voi stafu'ul ca vam zis'o de 1000000000 de ori:-j.....intelegi net cliknet 2 mb legat cu un vecin la acealsi modem+ca sunt si ontr'o zona unde viteza maxima ajunge la 2mb deci va dati seama de semnal puternic am .....deci ori lamuriti treaba cu toti copii care se cred mari playeri ...ori adio:-j....si credk mam facut cat de cat inteles in campionatul asta ca un om serios dupa 7 sezoane in care mi'am jucat abslut toate meciurile fie ca a fost vorba de cupe sau de alte competitii:-j.....deci nu vreau OFF TOPIC de la toti copilasi ...vreau doar staffu'l sa analizeze;)....knd va hotariti un admin [drog.usor]...ma gaseste la id asta
rezolvat . +2 warn pe aici nu o sa mai joci e al 2 sez la rand . bftyo_yo kata a scris:mircea_bodae94
echipa: parma
management: are totul facut f bine
3velyn a scris:ADMIN/MODERATOR
MA RETRAG DIN CAMP. PT CA TRB SA PLEC
REVIN PE 25 IULIE .. BFT CELORLALTI ! SI SA NU PUNETI CEI DIN GR CU MN 3-0 CA
ADMINUL AM VA INLOCUI ! MULTUMESC ! BYE..
bai sunteti de vina ca bagat 60 sau nuj cati playeri adik multi si prosti ... nu e nu e ...dati echipa mea:-j + ca aia cu care am vrut sa joc si fac scadal le merge sa dea host dar cik vor un meci ei un meci io asta e o sa revin knd o sa fie oameni seriosi peaici nu toti plozii de 13,14 ani care nu'i lasa mamica sa bea o bere ca vomita:-jkrolinho a scris:SI TU PRIN SERIOZITATE TA VREI SA IAU TOATE ID SA LE SPUN CA AI NETUL SLAB . Cu ce suntem noi de vina ?●p!†έℜ a scris:id dcapel86
echipa liverpool
liga 7
bai nene deci sunt niste specimene de copii...nu inteleg ca mie numi merge knd dau host si asta o stiti si voi stafu'ul ca vam zis'o de 1000000000 de ori:-j.....intelegi net cliknet 2 mb legat cu un vecin la acealsi modem+ca sunt si ontr'o zona unde viteza maxima ajunge la 2mb deci va dati seama de semnal puternic am .....deci ori lamuriti treaba cu toti copii care se cred mari playeri ...ori adio:-j....si credk mam facut cat de cat inteles in campionatul asta ca un om serios dupa 7 sezoane in care mi'am jucat abslut toate meciurile fie ca a fost vorba de cupe sau de alte competitii:-j.....deci nu vreau OFF TOPIC de la toti copilasi ...vreau doar staffu'l sa analizeze;)....knd va hotariti un admin [drog.usor]...ma gaseste la id asta
●p!†έℜ©♣ a scris:bai sunteti de vina ca bagat 60 sau nuj cati playeri adik multi si prosti ... nu e nu e ...dati echipa mea:-j + ca aia cu care am vrut sa joc si fac scadal le merge sa dea host dar cik vor un meci ei un meci io asta e o sa revin knd o sa fie oameni seriosi peaici nu toti plozii de 13,14 ani care nu'i lasa mamica sa bea o bere ca vomita:-jkrolinho a scris:SI TU PRIN SERIOZITATE TA VREI SA IAU TOATE ID SA LE SPUN CA AI NETUL SLAB . Cu ce suntem noi de vina ?●p!†έℜ©♣ a scris:id dcapel86
echipa liverpool
liga 7
Maryan. a scris:Echipa:chelsea
Management:ramas 139 mil
Motiv:nu prea mai am timp de fifa..si cred ca o sa plec din tara