TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

Contra îl ceartă pe Grozav: "A fost o decizie proastă a lui Gicu, nu m-am gândit că poate face aşa"

Blizzi
    Blizzi
    Membru
    Membru

Contra îl ceartă pe Grozav: "A fost o decizie proastă a lui Gicu, nu m-am gândit că poate face aşa" Empty Contra îl ceartă pe Grozav: "A fost o decizie proastă a lui Gicu, nu m-am gândit că poate face aşa"

Mesaj Scris de Blizzi Lun 29 Iul - 20:28:27

Contra îl ceartă pe Grozav: "A fost o decizie proastă a lui Gicu, nu m-am gândit că poate face aşa" 580897-rkx8537

Petrolul a ratat victoria în minutul 90 când Gicu Grozav a ratat penalty-ul obţinut după un henţ al lui Christou în careu. Atacantul a ales să dea o "scăriţă", dar Lazăr a reţinut fără probleme.

Cosmin Contra a fost foarte nemulţumit de decizia pe care Gicu Grozav a luat-o şi crede că Petrolul merita victoria: "A fost o decizie proastă a lui Gicu. Sunt jucători care iau astfel de decizii. Nu am fost inspirat să nu-l las să bată, el era al doilea după Hamza, nu m-am gândit însă că poate face aşa.

Cei de la Pandurii s-au bucurat foarte tare pentru acest punct, ei au câştigat un punct şi noi am pierdut două pentru că echipa mai bună a fost Petrolul. Am luat gol din fază fixă, dar ca dinamică şi ca joc am fost peste Pandurii. Îmi pare rău că nu avem 6 puncte, nu avem timp să ne lamentăm acum pentru că în 48 de ore avem meci din nou.

Arbitrajul a fost foarte bun, Kovacs este unul dintre cei mai buni arbitri din România", a spus Cosmin Contra

Data/ora curentă este: Dum 24 Noi - 9:14:55