TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

TIME-LEAGUE

Bine ati venit pe forumul nostru! Pentru a putea intra in contact cu noi selecteaza butonul de inregistrare. O zi buna!

TIME-LEAGUE

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Grup dedicat jucatorilor de FIFA 14 : https://www.facebook.com/groups/timeleagueromania/

3 participanți

"Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat"

Blizzi
    Blizzi
    Membru
    Membru

"Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat" Empty "Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat"

Mesaj Scris de Blizzi Lun 29 Iul - 20:35:09

"Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat" 580902-rkx7850

Pandurii a obţinut un punct în deplasarea de la Ploieşti cu Petrolul, dar putea pierde dacă Gicu Grozav transforma lovitura de pedeapsă din minutul 90.

Colegul său de la echipa naţională şi adversar în această seară, Dan Nistor, a fost sincer şi a recunoscut că se bucură de ratarea lui Grozav: "Trebuie să recunosc că mă bucur că Gicu a ratat. El este un jucător foarte talentat, dar este foarte bine că nu a dat gol acum".

Şi Eric Oliveira a recunoscut că gorjenii au avut noroc: "Am avut noroc mare, portarul nostru a fost decisiv. Decizia la penalty a venit prea târziu, dar Dumnezeu e sus. Am reuşit să câştigăm un punct, ştiam că este foarte greu de câştigat aici, mai mult ne-am apărat", a spus mijlocaşul celor de Pandurii

Cristi Pustai a reacţionat şi el după ratarea din minutul 90: "Trebuie să îţi asumi responsabilitatea. Aşa a decis el şi noi suntem mai mulţumiţi decât ei. Dacă îi ieşea, era un gol foarte spectaculos".

RodAnca
    RodAnca
    Legenda
    Legenda

"Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat" Empty Re: "Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat"

Mesaj Scris de RodAnca Mar 30 Iul - 15:41:16

da multumim grozav

uite asa se anuleaza contracandidatele intre ele haha
    JackTheRipper
    JackTheRipper
    Membru
    Membru

"Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat" Empty Re: "Pandurii" sunt fericiţi după remiza cu Petrolul: "Am avut mare noroc, bine că Gicu a ratat"

Mesaj Scris de JackTheRipper Mar 30 Iul - 15:58:56

Anul asta Petrolu' castiga campionatu'..pe 2 o sa fie Pandurii sau Steaua.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Joi 21 Noi - 18:28:31