Real Madrid//st3fanutz_lords 3-1 SC Freiburg//florinndak1ng
===>Real Madrid//st3fanutz_lords
Ultima editare efectuata de catre SNAKY in Mar 24 Sept - 14:32:05, editata de 3 ori
vor sa te adorme ) ai mare grijaSt3fanutz a scris:ai cam multa incredere in mine
tu esti un slab...nu ai dreptu sa comentezi cu fata ta de magarusAl Pacino;x a scris:Stefan 100% . Florin si in viata cred ca e buguit .
dute si te culca:))) EU ... krol =KROL a scris: ......... = florinn
..... - stefan
+1 Warn.FLORINN a scris:tu esti un slab...nu ai dreptu sa comentezi cu fata ta de magarusAl Pacino;x a scris:Stefan 100% . Florin si in viata cred ca e buguit .
dc abuzezi de moderator? copil [INTERZIS] ?Al Pacino;x a scris:+1 Warn.FLORINN a scris:tu esti un slab...nu ai dreptu sa comentezi cu fata ta de magarusAl Pacino;x a scris:Stefan 100% . Florin si in viata cred ca e buguit .
ti am mai spus ca nu iei carnetu in veci )!KROL a scris: = eu joi dupa ce o sa iau sala !!!
terminati amandoiFLORINN a scris:dc abuzezi de moderator? copil [[INTERZIS]] ?Al Pacino;x a scris:+1 Warn.FLORINN a scris:tu esti un slab...nu ai dreptu sa comentezi cu fata ta de magarusAl Pacino;x a scris:Stefan 100% . Florin si in viata cred ca e buguit .