Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
+7
»★TeLó'★«
SNAKY
GameR
Dey
Kun.
UnknownX
Gokuu
11 participanți
Admin' Room
Gokuu- Administrator
- Mesaj n°1
Admin' Room
Rezumarea primului mesaj :
Aici discutam toate problemele!
Ultima editare efectuata de catre .gOKu! in Sam 23 Iul - 18:51:50, editata de 1 ori
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°661
Re: Admin' Room
eu unu sunt disponibil la 21:00 , deci ajut :D
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°662
krolinho a scris:daca nu merge In seara asta la 21:00 Sa fiti on ne apucam de refacere !
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°663
Eu nu pot sa fiu acasa la ora 21:00 !sczkrolinho a scris:krolinho a scris:daca nu merge In seara asta la 21:00 Sa fiti on ne apucam de refacere !
Kun.- Legenda
- Mesaj n°664
★ sTaR ★ a scris:krolinho a scris:Mai duva-n plm , daca ne trezeam in timpul sez , ca nu merge sa facem ceva pe versiunea de mybb , nu era mai rau ?
Duva-n )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ce vorba e asta? Ala buzau
ba tie nu ti se pare ca esti cma nesimtit dupa ce ca nu ai dat nici un ban tot tu faci gura
ai facut 4 topicuri si gata ai muncit mult ?
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°665
Ba a-ti inteles , daca nu merge site , sa facem back up , in seara asta 21 sa fiti toti on ! Sau vb singur , si ma trezesc cu niciunul on ?
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°667
kun. a scris:★ sTaR ★ a scris:krolinho a scris:Mai duva-n plm , daca ne trezeam in timpul sez , ca nu merge sa facem ceva pe versiunea de mybb , nu era mai rau ?
Duva-n )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ce vorba e asta? Ala buzau
ba tie nu ti se pare ca esti cma nesimtit dupa ce ca nu ai dat nici un ban tot tu faci gura
ai facut 4 topicuri si gata ai muncit mult ?
ba dute-n plm au dat toti bani si nu am dat eu? o sa dau si eu pana atunci faceti dq ala odata ca il futeti de 2 sapt
Kun.- Legenda
- Mesaj n°668
nu au dat toti dar vad ca asta vrei sa nu dai tot acolosesti subiectu asta si tot tu esti ala cu gura ca nu face ca nush ce ca nush cum
l-ai vazut pe goku ca el comenteaza ? nu a dat bani dace din gura
tu nu ai dat bani si tot tu esti ala cu gura mare taci in plm si vezisi de treaba
tu nu ai dat bani si tot tu esti ala cu gura mare taci in plm si vezisi de treaba
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°669
kun. a scris:nu au dat toti dar vad ca asta vrei sa nu dai tot acolosesti subiectu asta si tot tu esti ala cu gura ca nu face ca nush ce ca nush cum
adevar graiesti stapane
UnknownX- Moderator
- Mesaj n°670
eu unu vreau sa o luam de la 0 sa il facem si mai frumos am idei noi :D
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°671
kun. a scris:nu au dat toti dar vad ca asta vrei sa nu dai tot acolosesti subiectu asta si tot tu esti ala cu gura ca nu face ca nush ce ca nush cum
da ce goku de o sapt a stat mai mult de 30 de min adunat pe mess? zisie ca nu dau? dar cand vad ca nu faceti nimica dc sa dau ? faceti voi ala sa mearga bn si o sa dau . daca nu vreau sa dau iti zic dute-n plm nu vreau si gata . crezi ca ma ascund
»★TeLó'★«- Legenda
- Mesaj n°673
wa ce deq faceti ? dc nu merge forumu... odt a aparut cum apare cand il faci... ce deq
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°674
●KuDuRo● a scris:wa ce deq faceti ? dc nu merge forumu... odt a aparut cum apare cand il faci... ce deq
La iarna il inauguram
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°676
●KuDuRo● a scris:sa anulat ca amicalul cu Argentina...
exact . in 2012
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°677
http://time-community.com/forum/index.php axel sa faci categoriile
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°678
krolinho a scris:http://time-community.com/forum/index.php axel sa faci categoriile
asta ramane?
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°680
Drei03 a scris:Nu,cumparam altu.
ma refeream daca mai stergeti sau mai faceti ceva la el _|_
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°681
™●KuDuRo●™,
★ sTaR ★
OCP DE UP , SI DE ECHIPE DORITE
★ sTaR ★
U L T R A S- Membru
- Mesaj n°682
krolinho a scris:™●KuDuRo●™,
★ sTaR ★
1 - up are cristi actualizat .
2 - pe forumu asta lasam sa posteze echipele dorite ?
Kun.- Legenda
- Mesaj n°683
acupati-va de fifa 11 ca eu nu ma mai bag si nu mai fac nimic
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°684
:-J Ocp de campul de fifa 08 , numai fac nimic , ce e asta ma :-Jkun. a scris:acupati-va de fifa 11 ca eu nu ma mai bag si nu mai fac nimic
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°685
Eu stau de azi dimineata cu ochi in forumul ala pe mybb :-Jkrolinho a scris::-J Ocp de campul de fifa 08 , numai fac nimic , ce e asta ma :-Jkun. a scris:acupati-va de fifa 11 ca eu nu ma mai bag si nu mai fac nimic
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°686
Nu mai faci nimic? Gata ma spanzur , ma las de fifa,ma retrag sunteti nebuni , nu mai face el nimic in curand se va duce campukun. a scris:acupati-va de fifa 11 ca eu nu ma mai bag si nu mai fac nimic
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°687
ia terminati in plm cu cearta , sa va iert pe am2 . Treceti si completeti toate topicurile , tot ce tine de fifa 11 , castigatori etc plus zona de design http://time-community.com/forum/
Kun.- Legenda
- Mesaj n°688
bine vedem daca ma pun la mintea ta nu mia inscrii niki 10 in camp
RodAnca- Legenda
- Mesaj n°689
krolinho a scris:ia terminati in plm cu cearta , sa va iert pe am2 . Treceti si completeti toate topicurile , tot ce tine de fifa 11 , castigatori etc plus zona de design http://time-community.com/forum/
Daniel 7- Administrator
- Mesaj n°690
Te anunt ca nu sunt prost.krolinho a scris:ia terminati in plm cu cearta , sa va iert pe am2 . Treceti si completeti toate topicurile , tot ce tine de fifa 11 , castigatori etc plus zona de design http://time-community.com/forum/
Era de datoria lu' axel sa faca clasamentele , si totusi nu le-a facut , le-am facut eu ca el cica completeaza alea pe mybb si mai facui si cupele europene , numai eu sunt la fifa 11 ?